Teraz wygląda tak (brakuje na razie koloru. Planuję łan żurawek czerwonych pod ceglakiem dla ożywienia i traw, które dodadzą lekkości. Drzewka pod żywotnikami idą precz):
A tutaj na zdjęciu masz coś czerwonego. Żurawki?
Z czerwonych Łukasz poleca Rio, Paprica (nowości) no i klasyka czyli Southern Comfort. Poluję na te nowości bo są super żarówiaste, ale nigdzie nie ma
Dalia Honka Suprise ma coraz więcej kwiatków
Cleome od Basi coraz ładniejsze
Lilie i rudbekia
zaczynają agapanty ale Wolga popisu nie da ma po 1- 3 kwiaty w pojemniku lepiej wygląda Pinokio
a tu misz-masz
Dla was trochę koniczynki może znajdziecie czterolistną na szczęście
Na tym spacerze dzisiejszym zatrzymałam się idąc pochyliłam - i w przeności i dosłownie - nie wiem co ludzie o mnie myśleli bo zdarzało mi się klękać na trawie - ale wiecie, chyba mi to już nie przeszkadza, wszak trudno zrobić zdjęcie 5 cm roślince stojąc To było bardzo fajne przeżycie i doświadczenie Zainspirowane przez słowa Eli
Justyna wpadłam na pierwszą stronkę i przelecieć od nowa przynajmniej fotki zauważyłam dużo roślin jak u mnie widać to samo lubimyRutewka mnie urzekła, miałam ją już w rajskim i tam została, tutaj kupilam następne ale jeszcze malutkie, no i moim chciejstwem od dawna jest azalia pontyjska, ale gdzie ja do swojego "pryszcza" ją posadzę jak ona tak się rozrasta muszę coś wykombinowaćjak wszystko obejrzę to napiszę więcej zostawiam Lankonai zaznaczam Twój wątek, bo mi znikł
Milo mi że zagladacie.Dziś poniosło mnie do szkółki i dostalam darmowe roslinki na festyn w zamian za reklamę szkółki na festynie a sponsorów nigdy za dużo my uzbieralismy ich 100 mam 1 skrzynkę w domu 3 zostały u szwagierki bo miejsca mi zabrakło w aucie a mnialam u niej Wiktora no i wyladowalam u niej bo wózek i Wiktor by się nie zmieścił 1 skrzynka jest to pokarze reszta jutro no i pewnie domyslacie się kto je kupi hihi