W ogrodzie jako tako na razie wygląda na kilku rabatach, na pozostałe staram się nie patrzećstaram się zająć tym, co najpilniejsze
Floksy rzeczywiście ładnie w tym roku wyglądają, a ja nic z nimi nie robiłamTak same z siebie chciały się dobrze zaprezentować Zobaczę, czy mają nowe przyrosty, jeżeli tak, chętnie się podzielę
Bardzo lubię jesień w ogrodzie, parku i lesie ale zimna nie lubię, brrr U nas dzisiaj w noc było 9 stopni, a przecież jeszcze trwa lato!!!
Dziękuję Przemku, to piękne życzenia,żeby się nie przemęczać, ale jak mówi mój siostrzeniec "nie da się"
Pozdrawiam serdecznie
Asiu, bardzo bym chciała, by jesień w tym roku była złota i piękna. Myślę, że taką wszyscy kochamy, a u mnie jest wtedy naprawdę nieziemsko. Mieszkam niedaleko lasu i spacery pozwalają na chwilę przenieść się do piękniejszego świata
Pozdrawiam ciepło
Marta, te białe drobne kwiatki na drugim zdjęciu to smagliczka nadmorska. Występuje w kolorach białym i fioletowym, jest niska i traktuję ją jako obrzeże rabat i do wypełniania pustych miejsc. Jest niezastąpiona! Naprawdę szczerze ją polecam to właściwie moje pierwsze ogrodowe odkrycie wiele lat temu i od tego czasu nigdy nie sprawiła mi zawodu. Prawie bezobsługowa
Dziękuję, że mnie odwiedzacieTo bardzo miłe, szczególnie, że ostatnio sporo mnie nie było. Chciałam pokazać kilka fotek zrobionych dzisiaj, ale niestety pojawiły się problemy z netem i z planowanych zdjęć nic nie będzie Może jutro uda się je umieścić na stronie.
Pozdrawiam serdecznie