Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Donia72 17:41, 25 sie 2014

Napia napisał(a)
Limki

AgnieszkoPiękne te Twoje hortensje Ja ostatnio kupiłam sobie pinky winky
Czekam, kiedy takie duże urosną
Iwk4 17:50, 25 sie 2014

Limki też się przebarwiają na różowo ?
asiach 17:50, 25 sie 2014

Napia napisał(a)

Asiu, bardzo bym chciała, by jesień w tym roku była złota i piękna. Myślę, że taką wszyscy kochamy, a u mnie jest wtedy naprawdę nieziemsko. Mieszkam niedaleko lasu i spacery pozwalają na chwilę przenieść się do piękniejszego świata
Pozdrawiam ciepło

Agnieszka spacer po lesie wskazany ale Ty chyba nie musisz iść aż do lasu, żeby przenieść się do piękniejszego świata Przecież masz bardzo ładny ogród pełen kwiatów i kolorów
Pozdrawiam ciepło
Napia 17:57, 25 sie 2014

Donia72 napisał(a)

AgnieszkoPiękne te Twoje hortensje Ja ostatnio kupiłam sobie pinky winky
Czekam, kiedy takie duże urosną

Doniu, urosną szybciej niż myślisz pinky winky to śliczna odmiana wkrótce będą zachwycać
asiach 17:57, 25 sie 2014

Napia napisał(a)
Limki

To zdjecie szczególnie mnie urzekło takich hortensji nie mam ale zawsze mogę wpaść do ciebie i pocieszyć oczy ich widokiem. Wszystkiego nie można mieć
Miłego tygodnia życzę
Napia 18:01, 25 sie 2014

Iwk4 napisał(a)
Limki też się przebarwiają na różowo ?

Chyba takw każdym razie mam taką nadzieję kupowałam w sklepie internetowym, głupio by było, gdyby się okazało, że sprzedali nie te hortensje
Niemniej są śliczne, choć tegoroczne i jeszcze niewysokie
Napia 18:11, 25 sie 2014

asiach napisał(a)

Agnieszka spacer po lesie wskazany ale Ty chyba nie musisz iść aż do lasu, żeby przenieść się do piękniejszego świata Przecież masz bardzo ładny ogród pełen kwiatów i kolorów
Pozdrawiam ciepło

Asiu, las a właściwie piękny rozległy park oglądam, gdy spaceruję u Ciebie u mnie dopiero ogródek, ale bardzo się staram, by kiedyś był prawdziwy Ogród. Liczę na to, że także dzięki Wam to się uda W tej chwili próbuję go rozweselić kwiatami pełnymi barw i zapachów. Tego na pewno nie widać, ale na rabatach przy tarasie posiałam maciejkę, wygląda trochę jak chwast, ale pachnie cudownie
Pozdrawiam serdecznie
Napia 18:12, 25 sie 2014

asiach napisał(a)

To zdjecie szczególnie mnie urzekło takich hortensji nie mam ale zawsze mogę wpaść do ciebie i pocieszyć oczy ich widokiem. Wszystkiego nie można mieć
Miłego tygodnia życzę

Zapraszam jak najczęściej
asiach 18:23, 25 sie 2014

Napia napisał(a)

Asiu, las a właściwie piękny rozległy park oglądam, gdy spaceruję u Ciebie u mnie dopiero ogródek, ale bardzo się staram, by kiedyś był prawdziwy Ogród. Liczę na to, że także dzięki Wam to się uda W tej chwili próbuję go rozweselić kwiatami pełnymi barw i zapachów. Tego na pewno nie widać, ale na rabatach przy tarasie posiałam maciejkę, wygląda trochę jak chwast, ale pachnie cudownie
Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko maciejke znam , kiedyś ją nawet siałam - pieknie pachnie I u Ciebie teraz na tarasie msi być bosko.
Uwierz mi ciągle brakje czasu teraz stoję w kuchni sprzątam po obiedzie i zaczynam przerabiać jabłka i z doskoku do kompa
A w ogrodzie nie mam za dużo kwiatów bo przy nich jest masę pracy. Przynajmnie mnie się tak wydaje. Nie wiem może się mylę
asiach 18:25, 25 sie 2014

Napia napisał(a)

Zapraszam jak najczęściej [/quote
Agnieszko podgląd do Cieba mam zagladam często i wydaje mnie się, że jestem na bierząco. Wiem , że byłas na urlopie, potem ogarniałaś dom i ogród i znow wybyłaś. Znam te Twoje różne ującia czyli z tym nie jest źle. Jestem i będę stałym bywalcem.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies