Agnieszka spacer po lesie wskazany ale Ty chyba nie musisz iść aż do lasu, żeby przenieść się do piękniejszego świata Przecież masz bardzo ładny ogród pełen kwiatów i kolorów
Pozdrawiam ciepło
To zdjecie szczególnie mnie urzekło takich hortensji nie mam ale zawsze mogę wpaść do ciebie i pocieszyć oczy ich widokiem. Wszystkiego nie można mieć
Miłego tygodnia życzę
Chyba takw każdym razie mam taką nadzieję kupowałam w sklepie internetowym, głupio by było, gdyby się okazało, że sprzedali nie te hortensje
Niemniej są śliczne, choć tegoroczne i jeszcze niewysokie
Asiu, las a właściwie piękny rozległy park oglądam, gdy spaceruję u Ciebie u mnie dopiero ogródek, ale bardzo się staram, by kiedyś był prawdziwy Ogród. Liczę na to, że także dzięki Wam to się uda W tej chwili próbuję go rozweselić kwiatami pełnymi barw i zapachów. Tego na pewno nie widać, ale na rabatach przy tarasie posiałam maciejkę, wygląda trochę jak chwast, ale pachnie cudownie
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszko maciejke znam , kiedyś ją nawet siałam - pieknie pachnie I u Ciebie teraz na tarasie msi być bosko.
Uwierz mi ciągle brakje czasu teraz stoję w kuchni sprzątam po obiedzie i zaczynam przerabiać jabłka i z doskoku do kompa
A w ogrodzie nie mam za dużo kwiatów bo przy nich jest masę pracy. Przynajmnie mnie się tak wydaje. Nie wiem może się mylę