Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Sylwii od początku :) 12:28, 05 lip 2011

Do góry
Neska napisał(a)

Sylwia, tak sobie dedukuję, że spotkanie na Święcie Róż wywarło pozytywne wrażenie na Twoim M.
Włączył się do działania finansowo, czy za "swoje" działasz?
No i plany ogrodowe nieco się rozszerzyły. Bardzo się z tego cieszę. A jak moje "Citronelki" CI się podobały?

Jest mi niezmiernie miło Danusiu , że zawitałaś w moje skromne progi W życiu partnerskim co podkreślam najważniejszy jest kompromis. Udzielam się emocjonalnie w pasjach męża , on zaś odwzajemnia się tym samym Nigdy nie mieliśmy z tym problemu i już tak zostanie , bo jesteśmy niesamowicie do siebie podobni w poglądach dotyczących prawie wszystkiego.

Bardzo miło wspominam ja i mój M spotkanie. Spędziliśmy przyjemnie czas wraz z Towarzystwem , które wywarło na nas ogromne wrażenie serdeczności, radości. W dzisiejszych czasach trudno jest znaleść osoby , które mają w sobie tyle ciepła i serdeczności .

Podziwiam Danusiu wszystko co robisz ,bo to Ty byłaś i nadal jesteś moją inspiracją. Uczę się od Ciebie czytając artykuły, odpowiedzi na posty oraz przypatruję się wszelkim Twoim działaniom. Po mału gromadzę sprzęt profesjonalny do wykonywania rysunków w programie. Opanowuję również programy do tego niezbędne. Małymi kroczkami i do przodu. W między czasie uczę się ogrodnictwa w swoim ogrodzie i to mnie niezmiernie pochłania. Zobaczymy co będzie dalej. Nigdy nic nie wiadomo

Cóż Danusiu, nie tylko Citronelki wywarły na mnie wrażenie , ale całość . Roślinki dopieszczone , wygłaskane, wyciumkane , tak jak uwielbiam.
Ja prawie codziennie goszczę u Ciebie w ogrodzie pomimo , że śladu po sobie nie zostawiam, i tak już zostanie

Jeszcze raz dziękuję za to co robisz dla nas , że zaaranżowałaś spotkanie na którym tak licznie mogliśmy uczestniczyć i co najważniejsze poznać się w realu. Nadal emocje we mnie się tłoczą i na długo pozostaną w mojej pamięci. Wielkie buziaki dla Ciebie i podziękowania również dla Witka

Ależ pięknie to ujęłaś

Acha pięknie

Normalnie żem się wzruszyła..... chlip chlip.....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 12:17, 05 lip 2011

Do góry
Dzięki Sebek, ty jak zawsze w pogotowiu
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 12:15, 05 lip 2011

Do góry
Sebek napisał(a)
U mnie też takie poprzechylane ale niech sobie będą - nie będę się nimi aż tak przejmować

A moje całkiem przy ziemi leżały. Mają wielkie kwiatostany i po obciążenie deszczem położyły się. Teraz mają podpórkę z patyków
Ogród Sylwii od początku :) 12:11, 05 lip 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

Sylwia, tak sobie dedukuję, że spotkanie na Święcie Róż wywarło pozytywne wrażenie na Twoim M.
No i plany ogrodowe nieco się rozszerzyły. Bardzo się z tego cieszę. A jak moje "Citronelki" CI się podobały?

Jest mi niezmiernie miło Danusiu , że zawitałaś w moje skromne progi W życiu partnerskim co podkreślam najważniejszy jest kompromis. Udzielam się emocjonalnie w pasjach męża , on zaś odwzajemnia się tym samym Nigdy nie mieliśmy z tym problemu i już tak zostanie , bo jesteśmy niesamowicie do siebie podobni w poglądach dotyczących prawie wszystkiego.

Bardzo miło wspominam ja i mój M spotkanie. Spędziliśmy przyjemnie czas wraz z Towarzystwem , które wywarło na nas ogromne wrażenie serdeczności, radości. W dzisiejszych czasach trudno jest znaleść osoby , które mają w sobie tyle ciepła i serdeczności .

Podziwiam Danusiu wszystko co robisz ,bo to Ty byłaś i nadal jesteś moją inspiracją. Uczę się od Ciebie czytając artykuły, odpowiedzi na posty oraz przypatruję się wszelkim Twoim działaniom. Po mału gromadzę sprzęt profesjonalny do wykonywania rysunków w programie. Opanowuję również programy do tego niezbędne. Małymi kroczkami i do przodu. W między czasie uczę się ogrodnictwa w swoim ogrodzie i to mnie niezmiernie pochłania. Zobaczymy co będzie dalej. Nigdy nic nie wiadomo

Cóż Danusiu, nie tylko Citronelki wywarły na mnie wrażenie , ale całość . Roślinki dopieszczone , wygłaskane, wyciumkane , tak jak uwielbiam.
Ja prawie codziennie goszczę u Ciebie w ogrodzie pomimo , że śladu po sobie nie zostawiam, i tak już zostanie

Jeszcze raz dziękuję za to co robisz dla nas , że zaaranżowałaś spotkanie na którym tak licznie mogliśmy uczestniczyć i co najważniejsze poznać się w realu. Nadal emocje we mnie się tłoczą i na długo pozostaną w mojej pamięci. Wielkie buziaki dla Ciebie i podziękowania również dla Witka

Ależ pięknie to ujęłaś

Acha pięknie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 12:11, 05 lip 2011

Do góry
anetawi napisał(a)
Czy jest jakiś wątek o oleandrach? Nie mogę znaleźć. Pomóżcie!

Tutaj jest
https://www.ogrodowisko.pl/watek/537-nerium-oleander
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 12:08, 05 lip 2011

Do góry
U mnie też takie poprzechylane ale niech sobie będą - nie będę się nimi aż tak przejmować
Ogród Sylwii od początku :) 12:08, 05 lip 2011

Do góry
Syla napisał(a)

Ależ pięknie to ujęłaś
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 12:04, 05 lip 2011

Do góry
A no taki jest - prościutki (podobny jak ma Grażynka )

Jeszcze go nie próbowałem ale mam zamiar nawozić trawnik także się przyda

Dziś także układam krawężniki no i miałem zamiar kosić, ale przegonił mnie deszcz
Mój mały raj na ziemi :) 08:25, 05 lip 2011

Do góry
Sebek napisał(a)
No a u mnie Aniu jesteś
Wersal 23:52, 04 lip 2011

Do góry
Co za cuuuuuudoooownyyyy ogród - nie mogę się na niego napatrzeć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 23:48, 04 lip 2011

Do góry
No przegapiłem go - może odfrunął jak wchodziłem do domku?
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011 23:46, 04 lip 2011

Do góry
No a u mnie Aniu jesteś
Fuksja, ułanka - Fuchsia 23:36, 04 lip 2011

Do góry
No super Bogusiu
Róże w naszych ogrodach 23:35, 04 lip 2011

Do góry
Ależ wcale nie męczysz nas Aniu - raczej znów zachwycasz
Narzędzia do pielęgnacji trawnika 23:32, 04 lip 2011

Do góry
Żeby nie mieć włosów na trawniku to u mnie wystarczy tylko kółkiem jechać po kostce i już nie ma. Ale kanty muszą być i tak. Jak dla mnie nie jest to warte swojej ceny, bo mogą to zastąpić zwykłe nożyczki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 23:28, 04 lip 2011

Do góry
Danusia pisała, że lilijki specjalnie dla nas rozkwitły, ale ptaszynkę też pierwszy raz widzę
Mój kawałek raju 23:27, 04 lip 2011

Do góry
na zdrowie Sebek)
W cieniu - zacieniona 23:26, 04 lip 2011

Do góry
Fajnie wyszły te żurawki - też się kiedyś tak zdjęciami bawiłem, ale przestałem

A kociak śliczny
Mój kawałek raju 23:24, 04 lip 2011

Do góry
Ooooooooooo - ja do tych słodkich tylko. Pyszotka
To właśnie tu 23:23, 04 lip 2011

Do góry
Cudnie to wygląda
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies