Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

monteverde 10:28, 05 lip 2011

http://www.szkolka-santocko.grt.pl/?co=11 w trawach 2 rubryka po Rubrusie)jedź myszka do dołu)

http://ogrodkomercyjny.pl/sklep/product/5/151/miscanthus_sinensis_quotvariegatusquot/352

http://kalmar.bazarek.pl/search/fraza,miskant/
Ana 10:31, 05 lip 2011

Syla, pięknie napisałaś!
czyli powazne są plany zajęcia się projektowaniem zawodowo? Będę trzymać kciuki i mocno dopingować, bo masz do roślin i serce i rękę, a to najważniejsze, wszystkiego innego mozna się nauczyć
(Ja marzę o projektowaniu wnętrz i wierzę, ze kiedyś uda mi się nauczyć zawodu, może jak dzieciaczki podrosną...)
Zakupy bombowe, nareszcie masz swoje upragnione citronellki, teraz niech się dobrze chowaja, a ja czekam na fotki z realizacji, oj będzie się działo

Danusia też mnie "namówiła" na białego miskanta i jak tylko skończę kopać rabaty to zacznę poszukiwania - jeśli znajdziesz go w sieci to bardzo poproszę o namiary

A o dzieleniu pasji z mężem - coś wspaniałego, kiedy łączy nas coś więcej niż rachunki, kredyty, obrączka i dzieci Ja wspieram M w jego muzycznych pasjach, on zachęca mnie do projektowania i pracy nad wykańczaniem domu, razem pracujemy w ogrodzie...
tyna 10:35, 05 lip 2011

Ana napisał(a)

.................
Ja marzę o projektowaniu wnętrz i wierzę, ze kiedyś uda mi się nauczyć zawodu, może jak dzieciaczki podrosną...)
.................................

uwierz mi, to jest bardzo realne, bardziej niż myślisz.....
Ana 11:04, 05 lip 2011

tyna napisał(a)

.................
Ja marzę o projektowaniu wnętrz i wierzę, ze kiedyś uda mi się nauczyć zawodu, może jak dzieciaczki podrosną...)
.................................

uwierz mi, to jest bardzo realne, bardziej niż myślisz.....

Ech, gdyby była jakaś opcja oprócz studiów dziennych...póki co "szkolę" się sama...teraz z małą przerwą na ogród, ale jesienią znów wrócę do swoich zajęć a w międzyczasie projektuję sobie, znajomym...

No ale tu nie wątek o tym, tylko o pięknym ogrodzie Syli Ja uwielbiam oglądać jak ten ogród pięknieje w oczach!
monteverde 11:07, 05 lip 2011

ja też)
Sebek 12:08, 05 lip 2011

Syla napisał(a)

Sylwia, tak sobie dedukuję, że spotkanie na Święcie Róż wywarło pozytywne wrażenie na Twoim M.
Włączył się do działania finansowo, czy za "swoje" działasz?
No i plany ogrodowe nieco się rozszerzyły. Bardzo się z tego cieszę. A jak moje "Citronelki" CI się podobały?

Jest mi niezmiernie miło Danusiu , że zawitałaś w moje skromne progi W życiu partnerskim co podkreślam najważniejszy jest kompromis. Udzielam się emocjonalnie w pasjach męża , on zaś odwzajemnia się tym samym Nigdy nie mieliśmy z tym problemu i już tak zostanie , bo jesteśmy niesamowicie do siebie podobni w poglądach dotyczących prawie wszystkiego.

Bardzo miło wspominam ja i mój M spotkanie. Spędziliśmy przyjemnie czas wraz z Towarzystwem , które wywarło na nas ogromne wrażenie serdeczności, radości. W dzisiejszych czasach trudno jest znaleść osoby , które mają w sobie tyle ciepła i serdeczności .

Podziwiam Danusiu wszystko co robisz ,bo to Ty byłaś i nadal jesteś moją inspiracją. Uczę się od Ciebie czytając artykuły, odpowiedzi na posty oraz przypatruję się wszelkim Twoim działaniom. Po mału gromadzę sprzęt profesjonalny do wykonywania rysunków w programie. Opanowuję również programy do tego niezbędne. Małymi kroczkami i do przodu. W między czasie uczę się ogrodnictwa w swoim ogrodzie i to mnie niezmiernie pochłania. Zobaczymy co będzie dalej. Nigdy nic nie wiadomo

Cóż Danusiu, nie tylko Citronelki wywarły na mnie wrażenie , ale całość . Roślinki dopieszczone , wygłaskane, wyciumkane , tak jak uwielbiam.
Ja prawie codziennie goszczę u Ciebie w ogrodzie pomimo , że śladu po sobie nie zostawiam, i tak już zostanie

Jeszcze raz dziękuję za to co robisz dla nas , że zaaranżowałaś spotkanie na którym tak licznie mogliśmy uczestniczyć i co najważniejsze poznać się w realu. Nadal emocje we mnie się tłoczą i na długo pozostaną w mojej pamięci. Wielkie buziaki dla Ciebie i podziękowania również dla Witka

Ależ pięknie to ujęłaś
Neska 12:11, 05 lip 2011

Sebek napisał(a)

Sylwia, tak sobie dedukuję, że spotkanie na Święcie Róż wywarło pozytywne wrażenie na Twoim M.
No i plany ogrodowe nieco się rozszerzyły. Bardzo się z tego cieszę. A jak moje "Citronelki" CI się podobały?

Jest mi niezmiernie miło Danusiu , że zawitałaś w moje skromne progi W życiu partnerskim co podkreślam najważniejszy jest kompromis. Udzielam się emocjonalnie w pasjach męża , on zaś odwzajemnia się tym samym Nigdy nie mieliśmy z tym problemu i już tak zostanie , bo jesteśmy niesamowicie do siebie podobni w poglądach dotyczących prawie wszystkiego.

Bardzo miło wspominam ja i mój M spotkanie. Spędziliśmy przyjemnie czas wraz z Towarzystwem , które wywarło na nas ogromne wrażenie serdeczności, radości. W dzisiejszych czasach trudno jest znaleść osoby , które mają w sobie tyle ciepła i serdeczności .

Podziwiam Danusiu wszystko co robisz ,bo to Ty byłaś i nadal jesteś moją inspiracją. Uczę się od Ciebie czytając artykuły, odpowiedzi na posty oraz przypatruję się wszelkim Twoim działaniom. Po mału gromadzę sprzęt profesjonalny do wykonywania rysunków w programie. Opanowuję również programy do tego niezbędne. Małymi kroczkami i do przodu. W między czasie uczę się ogrodnictwa w swoim ogrodzie i to mnie niezmiernie pochłania. Zobaczymy co będzie dalej. Nigdy nic nie wiadomo

Cóż Danusiu, nie tylko Citronelki wywarły na mnie wrażenie , ale całość . Roślinki dopieszczone , wygłaskane, wyciumkane , tak jak uwielbiam.
Ja prawie codziennie goszczę u Ciebie w ogrodzie pomimo , że śladu po sobie nie zostawiam, i tak już zostanie

Jeszcze raz dziękuję za to co robisz dla nas , że zaaranżowałaś spotkanie na którym tak licznie mogliśmy uczestniczyć i co najważniejsze poznać się w realu. Nadal emocje we mnie się tłoczą i na długo pozostaną w mojej pamięci. Wielkie buziaki dla Ciebie i podziękowania również dla Witka

Ależ pięknie to ujęłaś

Acha pięknie
Neska 12:13, 05 lip 2011

Sylwia to nasze spotkanie u Danusi było czymś niesamowitym. Dosłownie jak byśmy wszyscy znali się wiele wiele lat.
Joanka 12:28, 05 lip 2011

Neska napisał(a)

Ależ pięknie to ujęłaś

Acha pięknie

Normalnie żem się wzruszyła..... chlip chlip.....
Danusza 14:46, 05 lip 2011

jak miło sie czyta i patrzy w tym ogrodzie Sylwia gratuluje zakupów z niecierpliwością czekam na końcowe efekty(i relację) powodzenia