Potrzebuję porady. Zabieramy się za taras i nie umiemy dobrać koloru do pomalowania drewna. Podpowiedzcie coś. Może ktoś ma jakiś sprawdzony kolor, który pasowałby do reszty u mnie.
Podbitkę i balkon mam malowane altaxinem w kolorze kasztan. Trzeba dobrać coś co pasowałoby do tego koloru ale nie było takie ciemne. Nic mi nie pasuje w ich wzorniku
Haniu, jak miło Cię spotkać w moim ogrodzie....glina już została wywieziona a gruz jest sprzątany systematycznie....nie jest źle
Dedykuję Ci kilka dzisiejszych fotek
zakończenie rabaty "kamiennej", żartobliwie zwanej "skalniakiem"
Irytuje mnie bardzo ten, nazwijmy to, nieporządek złożony z pokrzyw i innych badziewi za siatką. Pomyślałam o zasłonięciu tego fragmentu może matą wiklinową??
Bogdziu sprawdziłam, zdjęcie zrobione o 15.14 i 29 sek. a może znasz tego ptaka dłuższy czas go obserwuję przylatuje do mnie i nie wiem co on za jeden, tylko ze zdjęciem z bliska u mnie gorzej jest wielkości kuropatwy
z host zaczynam być dumna, chociaż wiem, że to jeszcze nie jest szczyt ich możliwości. Niemniej każda rosnąca, kwitnąca roślina daje mi baaardzo dużo satysfakcji, zważywszy, że sadzone są na .... piachu. Pod każdą daję co prawda odpowiednią ziemię, zasilam, dbam jak potrafię, ale i tak drżę, czy to wystarczy