Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

BusyBee 15:05, 01 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Ewcia, Pszczółko obiecane grzybki raczej już przetworzone hehehe jeszcze mam zamrożone next time zrobię sweet focie z grzybobrania Buziaki

Ooo ale fajnie i ile suszonych- uwielbiam sosiki mniam....
Ewa777 15:53, 01 wrz 2014

Gosiu, grzybobranie uznajemy za zaliczone
Milka 17:46, 02 wrz 2014

O rany, jakie piękne zapasy w słoikach, grzybki zaraz na myśl przywodzą mi Andrzejki
gierczusia 20:55, 02 wrz 2014

Ooo ja Cię .. Ale grzybki .. Nie kcesz przyjechać zawalczyć też z moimi ??... Mam całe wiadro na tarasie , a roboty mam tyle ,że nie wiem gdzie mam łapska włożyć...

To jak z tą żurawką ??

Zdjęcie Mieszka bardzo proszę ... A najlepiej obu

Ściskam
GosiaJoanna 22:19, 02 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Ooo ja Cię .. Ale grzybki .. Nie kcesz przyjechać zawalczyć też z moimi ??... Mam całe wiadro na tarasie , a roboty mam tyle ,że nie wiem gdzie mam łapska włożyć...

To jak z tą żurawką ??

Zdjęcie Mieszka bardzo proszę ... A najlepiej obu

Ściskam

Hehe w tym roku Żon boi sie grzybki przynosić, ponieważ rok temu tak mnie zawalił robota z grzybami że az strzeliłam FOCHA
Przygarnęłabym tę żurawkę ale znowu będę na koszty Cie narażać :/
Rh Mieszka nie mam jeszcze nie wiem gdzie zamówić, po clematisach boje sie cos z neta kupować
Oto jegomość Mieszko

gierczusia 19:18, 03 wrz 2014

Fajny .. Normalnie slodziak .. Ale oczka ma lobuzerskie

Rodki tzw królewskie czyli tam..Mieszko , Jadwiga ! Kazimierz Wielki itd są produkowane chyba tylko przez pana Ciepłuchę.on jest gdzieś tam z Łodzi.... Wszytsko w necie jest od niego..Bogdzia polecała multofiori czy coś takiego..ale producent jest wszędzie ten sam ,a różnice w cenie są znaczne ..

Pomyślę nad żurawką .. Choć to raczej nie jest kwestią myślenia tylko czasu na podział i wysłanie

Buziole
GosiaJoanna 19:24, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Fajny .. Normalnie slodziak .. Ale oczka ma lobuzerskie

Rodki tzw królewskie czyli tam..Mieszko , Jadwiga ! Kazimierz Wielki itd są produkowane chyba tylko przez pana Ciepłuchę.on jest gdzieś tam z Łodzi.... Wszytsko w necie jest od niego..Bogdzia polecała multofiori czy coś takiego..ale producent jest wszędzie ten sam ,a różnice w cenie są znaczne ..

Pomyślę nad żurawką .. Choć to raczej nie jest kwestią myślenia tylko czasu na podział i wysłanie

Buziole

Oczka po tacie hehehe

Ta firma wlasnie dała doopska z clematisami nie lubie jej :/
A do łodzi mam 3-4 godz drogi może podjedziemy z eMem no i mamy tam znajomych więc bedzie przyjemne z pożytecznym

Elus ja kupie tu u nas żurawki ale dzieki za propozycję i dobre serducho

BusyBee 19:46, 03 wrz 2014

Ale fajny ten Twój Maluch Będzie z niego zawadiaka kiedyś

Kiedy to było, że dzieci takie małe...Ech...
GosiaJoanna 14:25, 05 wrz 2014

No i cebulki przyszły więc jutro sadzimy tulipany, czosnki i krokusy

BusyBee 14:37, 05 wrz 2014

Ale cudne paczuszki
Możesz napisać jakie to są koszty za te cebulki, tak w przybliżeniu, albo na pv: )

Nabieram ochoty na takie zakupy...wszyscy sadzą tulipki.....ja też chcę w insektach niestety nie ma, tylko jakieś marne resztki a w tamtym roku było zatrzęsienie.......pewnie przegapiłam i były jak chorowałam...

Pozdrowionka: )