Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:09, 04 lut 2015

Do góry
Po wieczornym jeżdżeniu z Maćkiem (on to już dzisiaj śmigał z instruktorem po za szlakiem w lesie na desce...) mam wielkiego sińca na zadku po wielkiej muldzie a raczej rowie bo muldą to tego nazwać nie można Młody wywiózł mnie licho wie gdzie i kazał wracać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:37, 04 lut 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Żyjesz????? cała??? jak wrażenia??????
żyje cała pierwsze dwa dni tragedia ale się nie poddawałam pomimo kilku sruciągów dupą po stoku, od dwóch dni nie wyglebiłam się ani razu. Miszczem to ja nie będę ale zjechać jakoś zjade. dzisiaj było całkiem, całkiem. Chłopki też z każdym dniem lepiej.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:20, 03 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

Róża to A Shropshire Lad® (Austin, 1996)

Witam serdecznie, zamówiłam 3 powyższe róże i mam w związku z tym pytania do doświadczonej ogrodniczki w tej sprawie.
Jak zabezpieczasz przed zimą, czym nawozisz i co jaki czas oraz czy tniesz i jak?
Pozdrawiam.
Postawić trawkę nad i... 19:48, 01 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

ech współczuję kreta, macie siatkę pod trawnikiem? u nas tfutfu narazie nie ma kretów ale widzę mnóstwo świeżych kopców na łące obok.

...mamy siatkę pod trawnikiem i on to chyba wie bo szaleje na rabatach...ostatnio się uspokoił, czyżby świece dymne zadzialay? Oby...bo nerwa mam na te czarne futrzaste...

Buziaki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:55, 31 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
upssss no to nie wiem czy 'ta' to pozytywnie czy negatywnie

Taaa to mówi o tym, że będzie sie działo, mam nadzieję, że przenosiny bonsaja sie udadzą i się cyprys nie obrazi i przyjmie. Wierzę w to, że zmiany wyjdą na dobre Makowemu ale nie wiem, czy mojemu kręgosłupowi. Ale sama wiesz - jedno ruszysz to ruszasz lawinę !!!!
Makowo na Kociewiu 12:01, 31 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
żółte tulipany wiosną są jak słońce. Muszą być koniecznie!

Mnie się podobają Twoje korony cesarskie z żółtymi i białymi tulipanami. żółte tulipany będę miała w donicach
Makowo na Kociewiu 08:50, 30 sty 2015

Do góry
żółte tulipany wiosną są jak słońce. Muszą być koniecznie!
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:47, 30 sty 2015

Do góry
ewa_k napisał(a)

.......w ziemi wymieszanej z hydrożelem z pampersa..

Gdzie można znaleźć ten patent???? Wyszukiwarki na pampers i pielucha nie działają! A u Ani Monteverde nie umiałam trafić.

https://www.youtube.com/watch?v=sXb8rJ8Rm3I&feature=share&fb_ref=share
proszę bardzo
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:09, 29 sty 2015

Do góry
o matko jakie piękne drzewa mam tulipanowca w rogu działki, czekam aż urośnie i jeszcze myślimy nad katalpą po wizycie u Ciebie
a i nie wiem czy Twoja koreanka to koreanka
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:45, 29 sty 2015

Do góry
u Ciebie może być 2,2 u mnie tydzień później
Mam już zarezerwowanego instruktora. Pamiętam, pisałaś chyba kiedyś że uczyłaś się z młodą, ja będę uczyła się w tym samym czasie z Jasiem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:34, 29 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
na rabacie przy pergoli gdzie mam 'stare' róże mam jedynie czosnki główkowate i lawende nic poza tym bo tam miejsca mało, ale na przedpłociu wsadziłam tulipany, co z tego wyjdzie czas pokaże

Aniu, masz fotkę czosnków w różach?
I co to za czosnki? W tym roku chciałam kupić, a że się nie znam, a paniw sklepie zaśpiewała mi 8 zł za sztukę, to popatrzyłam się na nią dziwnie i sobie poszłam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:33, 29 sty 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A ja chcę na narty i wiosna mi nie w głowie... mam lenia ogrodowego... i nie tylko.
a ja jadę i mam stracha... bo to będzie mój pierwszy raz... jak się nie odezwę do poniedziałku to znaczy że się sturlałam na amen....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:31, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

A gdzie ty tak lezysz? Toc u Any snieg. Zimno ci bedzie. Chcesz kolderke?
masz racje śnieg i -1, ognisko mogę rozpalić i pledzik podarować
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:09, 29 sty 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Siedziałam parę dni temu u Ciebie i zaczęłam oglądać wątek od początku...dzięki Twojemu bonsaiowi z cisa i jego przenosinom olśniło mnie i mój bonsai dla ubogich z cyprysa będzie przeniesiony ...taaa co spowoduje rewolucje w 3 częściach Makowa.
upssss no to nie wiem czy 'ta' to pozytywnie czy negatywnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:08, 29 sty 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Czy masz w swoim ogródku kompostownik? pytam bo mnie nurtuje temat stawiać- nie stawiać?
jesli masz miejsce to STAWIAJ koniecznie. Miałam dwa kompostowniki takie plastikowe z lidla, niestety teraz nie mam miejsca i kminie czy przy biurze sobie kompostownika nie zrobić Na jesieni wykorzystałam cały kompostownik do kopczykowania.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:06, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aniu, jakie wiosenne masz posadzone w różach?
Dziś sobie uświadomiłam, ze moja rabatka różana nie do końca gotowa i wiosną na niej nic nie będzie kwitło
na rabacie przy pergoli gdzie mam 'stare' róże mam jedynie czosnki główkowate i lawende nic poza tym bo tam miejsca mało, ale na przedpłociu wsadziłam tulipany, co z tego wyjdzie czas pokaże
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:04, 29 sty 2015

Do góry
Kasial napisał(a)
Aneto przeglądam Twoje metamorfozy i powiem, że dają mi niesamowitego kopa do działania kiedy mam chwile zwątpienia zaglądam do Ciebie i powraca pozytywne myślenie.
Uwielbiam takie porównania, coś niesamowitego.
Pozdrawiam

no to ja Ci powiem że się cieszę, ze dostajesz pozytywnego kopa, tak miało być!!! Sama jak zaczynałam i patrzyłam na piękne ogrody mówiłam jeśli ktos może mieć i jemu wyszło to dlaczego mi miałoby nie wyjść i jak widać coś tam fajnego wyszło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:02, 29 sty 2015

Do góry
Madziarzeszow napisał(a)
Na piękny początek ferii , piękny bałwan zniosę ten śnieg tylko dla dzieci , niech się wybawią , ale zaraz po feriach wiosna ma być
pozdrawiam cieplutko
Madziu czyli od 9 lutego i tej wersji się trzymam nie ma innej opcji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:01, 29 sty 2015

Do góry
kasiakasia napisał(a)
Anetko super te porównawcze zdjęcia o różnych porach roku. Dla mnie największym podziwem jest fakt jak bardzo to wszystko urosło aż trudno uwierzyć. Ale jest tak jak mówisz jak się dba i daje roślinom serce to z byle czego też urośnie i odwrotnie najpiękniejsze można zmarnować. Cieszę się, że mogę sobie pospacerować po tym super ogrodzie. Czuję się tu bardzo dobrze.

Dzięki Kasiu, na forum takich przykładów jest mnóstwo, nie jestem odosobnionym przypadkiem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:56, 29 sty 2015

Do góry
Zeta napisał(a)
Bałwan hahahah wreszcie chociaż raz u mnie wiosna a u Ciebie zima
oooo TY brutusie, nie dość że Ci e nie ma to jeszcze jak przyjdzie to się wyśmiewa, nieładnie!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies