teraz też jest dużo ludzi... rozmawiałam z kobitką która była w ubiegłym tygodniu (gdy mazowieckie było na feriach) i w tym tygodniu i twierdziła że w tym tygodniu jest dużo ludzi, że aż była ździwiona, że w mazowieckie ferie było mniej ludzi. Instruktor za to mówi, że ilość ludzi jest porównywalna Przy kasach jest tak a'linijka' z informacja o tych 120 cm dotyczy to czasowych biletów a my jeździmy na punkty bo przy tych kolejkach do wyciągów w ciągu dnia chyba bardziej się opłaci. Luźniej się robi około 15
Jaś na początku miał problem, po dwóch dniach załapał, dzisiaj zjeżdżał z instruktorem kilka razy z kotelnicy. Jak go odebrałam to powiedział ze fajne jest to zjeżdżanie
Zdjęcia z bani gdzie go odbierałam
Po wieczornym jeżdżeniu z Maćkiem (on to już dzisiaj śmigał z instruktorem po za szlakiem w lesie na desce...) mam wielkiego sińca na zadku po wielkiej muldzie a raczej rowie bo muldą to tego nazwać nie można Młody wywiózł mnie licho wie gdzie i kazał wracać
żyje cała pierwsze dwa dni tragedia ale się nie poddawałam pomimo kilku sruciągów dupą po stoku, od dwóch dni nie wyglebiłam się ani razu. Miszczem to ja nie będę ale zjechać jakoś zjade. dzisiaj było całkiem, całkiem. Chłopki też z każdym dniem lepiej.
Witam serdecznie, zamówiłam 3 powyższe róże i mam w związku z tym pytania do doświadczonej ogrodniczki w tej sprawie.
Jak zabezpieczasz przed zimą, czym nawozisz i co jaki czas oraz czy tniesz i jak?
Pozdrawiam.
...mamy siatkę pod trawnikiem i on to chyba wie bo szaleje na rabatach...ostatnio się uspokoił, czyżby świece dymne zadzialay? Oby...bo nerwa mam na te czarne futrzaste...
Taaa to mówi o tym, że będzie sie działo, mam nadzieję, że przenosiny bonsaja sie udadzą i się cyprys nie obrazi i przyjmie. Wierzę w to, że zmiany wyjdą na dobre Makowemu ale nie wiem, czy mojemu kręgosłupowi. Ale sama wiesz - jedno ruszysz to ruszasz lawinę !!!!
o matko jakie piękne drzewa mam tulipanowca w rogu działki, czekam aż urośnie i jeszcze myślimy nad katalpą po wizycie u Ciebie
a i nie wiem czy Twoja koreanka to koreanka
u Ciebie może być 2,2 u mnie tydzień później
Mam już zarezerwowanego instruktora. Pamiętam, pisałaś chyba kiedyś że uczyłaś się z młodą, ja będę uczyła się w tym samym czasie z Jasiem
Aniu, masz fotkę czosnków w różach?
I co to za czosnki? W tym roku chciałam kupić, a że się nie znam, a paniw sklepie zaśpiewała mi 8 zł za sztukę, to popatrzyłam się na nią dziwnie i sobie poszłam
jesli masz miejsce to STAWIAJ koniecznie. Miałam dwa kompostowniki takie plastikowe z lidla, niestety teraz nie mam miejsca i kminie czy przy biurze sobie kompostownika nie zrobić Na jesieni wykorzystałam cały kompostownik do kopczykowania.
na rabacie przy pergoli gdzie mam 'stare' róże mam jedynie czosnki główkowate i lawende nic poza tym bo tam miejsca mało, ale na przedpłociu wsadziłam tulipany, co z tego wyjdzie czas pokaże