Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 19:34, 04 lut 2015

Mala_Mi napisał(a)
Czytam, że się też uczyć będziesz.. i słusznie.. tobie może się nie podobać (w co zupełnie nie wierzę) ale warto dla dzieci. A może dla siebie?? Więcej czasu można spędzać razem gdzie żadna strona nie jest znudzona wzajemnym towarzystwem.. Ja w zasadzie te uczyłam się razem z synusiem.. 2 lata wcześniej spróbowałam a kolejny raz to jak już miałam synusia Aaaa i dzięki temu znałam towarzystwo synusia, bo razem z jego ekipą jeździliśmy na narty... i nie musiałam bać się co tam wyprawia bez opieki
Trochę nie ogrodowo... ale ... musiałam napisać... za to na nartach zaraziłam się ciemiernikami. Nie miałam pojęcia jeszcze że będę mieć ogród, ale te bohaterskie kwiatki mnie urzekły... wiec jak już był ogród to i ciemierniki musiały być.

Równieź pierwsze kroki (???) na nartach stawiałam z moja początkującą córką. Dokładnie tak jak pisze Ania nie ma mowy o nudzie na stoku i weekendach przez TV cała rodzina szczęsliwa, zdrowa i radosna!

Ana trzymam kciuki za skręty
Ewa777 21:39, 04 lut 2015

Ana, wiedziałam, że dasz sobie radę Dzielna z Ciebie dziewczyna
ana_art 22:09, 04 lut 2015

Po wieczornym jeżdżeniu z Maćkiem (on to już dzisiaj śmigał z instruktorem po za szlakiem w lesie na desce...) mam wielkiego sińca na zadku po wielkiej muldzie a raczej rowie bo muldą to tego nazwać nie można Młody wywiózł mnie licho wie gdzie i kazał wracać
beata_kulesza 22:27, 04 lut 2015

Widzę że była nauka jazdy na nartach pamiętam swoje początki i cały czas jak wspominam nie mogę powstrzymać się ze śmiechu ale jak mówi przysłowie '' nie od razu Kraków zbudowano '' także trochę cierpliwości i się nauczysz trzymam kciuki i powodzenia Ana
Edit 12:02, 05 lut 2015

Witam ponownie, przepraszam że tak dopytuję o te róże, ale zamówiłam je tylko i wyłącznie dlatego, że zainpirowały mnie właśnie u Ciebie. Są piękne i chciałabym aby u mnie rosły i wyglądały równie pięknie dlatego do mojej poprzedniej serii pytań dodam jeszcze jedno. Czy podłoże było jakoś szczególnie przygotowane, że tak pięknie kwitną? Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam
Iwk4 12:18, 05 lut 2015

No to pozdrawiam. Dzielna jesteś. Pewnie frajda jest, tak się nauczyć i dać radę A jak najmłodszy? Radzi sobie?
Zielona 15:54, 05 lut 2015

ana_art 22:59, 05 lut 2015

Edit napisał(a)
Witam ponownie, przepraszam że tak dopytuję o te róże, ale zamówiłam je tylko i wyłącznie dlatego, że zainpirowały mnie właśnie u Ciebie. Są piękne i chciałabym aby u mnie rosły i wyglądały równie pięknie dlatego do mojej poprzedniej serii pytań dodam jeszcze jedno. Czy podłoże było jakoś szczególnie przygotowane, że tak pięknie kwitną? Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam
odpowiem po feriach bo z telefonu kiepsko sie pisze
ana_art 23:02, 05 lut 2015

Iwk4 napisał(a)
No to pozdrawiam. Dzielna jesteś. Pewnie frajda jest, tak się nauczyć i dać radę A jak najmłodszy? Radzi sobie?
Jaś na początku miał problem, po dwóch dniach załapał, dzisiaj zjeżdżał z instruktorem kilka razy z kotelnicy. Jak go odebrałam to powiedział ze fajne jest to zjeżdżanie

Zdjęcia z bani gdzie go odbierałam
Zielona 23:14, 05 lut 2015

Cudowny widok! Taki mały człowiek, a śmiga. Może i ja się kiedyś nauczę.
Jak Twoje siniaki?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies