Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 12:46, 29 sty 2015

szemusia napisał(a)
Witaj, Aniu!
Podglądam Cię i podziwiam, do wizytówki co rusz wracam, więc czas, aby się przywitać . Piękny stworzyłas ogród, pełen harmonii, ale też barwny i nietuzinkowy. Po prostu ogród z klasą. Ale o tym to sama wiesz dobrze
Tworzę też jedną rabatkę "na wzór Any", ale niestety do oryginały trochę jej brakuje...
Będę więc nadal zaglądać.
Pozdrawiam
Witaj, super , ze zaglądasz i chcesz mieć rabatę na wzór, a ze będzie odrobine inna to na plus bo będzie Twoja
ana_art 12:56, 29 sty 2015

Zeta napisał(a)
Bałwan hahahah wreszcie chociaż raz u mnie wiosna a u Ciebie zima
oooo TY brutusie, nie dość że Ci e nie ma to jeszcze jak przyjdzie to się wyśmiewa, nieładnie!!!
ana_art 13:01, 29 sty 2015

kasiakasia napisał(a)
Anetko super te porównawcze zdjęcia o różnych porach roku. Dla mnie największym podziwem jest fakt jak bardzo to wszystko urosło aż trudno uwierzyć. Ale jest tak jak mówisz jak się dba i daje roślinom serce to z byle czego też urośnie i odwrotnie najpiękniejsze można zmarnować. Cieszę się, że mogę sobie pospacerować po tym super ogrodzie. Czuję się tu bardzo dobrze.

Dzięki Kasiu, na forum takich przykładów jest mnóstwo, nie jestem odosobnionym przypadkiem
ana_art 13:02, 29 sty 2015

Madziarzeszow napisał(a)
Na piękny początek ferii , piękny bałwan zniosę ten śnieg tylko dla dzieci , niech się wybawią , ale zaraz po feriach wiosna ma być
pozdrawiam cieplutko
Madziu czyli od 9 lutego i tej wersji się trzymam nie ma innej opcji
ana_art 13:04, 29 sty 2015

Kasial napisał(a)
Aneto przeglądam Twoje metamorfozy i powiem, że dają mi niesamowitego kopa do działania kiedy mam chwile zwątpienia zaglądam do Ciebie i powraca pozytywne myślenie.
Uwielbiam takie porównania, coś niesamowitego.
Pozdrawiam

no to ja Ci powiem że się cieszę, ze dostajesz pozytywnego kopa, tak miało być!!! Sama jak zaczynałam i patrzyłam na piękne ogrody mówiłam jeśli ktos może mieć i jemu wyszło to dlaczego mi miałoby nie wyjść i jak widać coś tam fajnego wyszło
ana_art 13:06, 29 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
Aniu, jakie wiosenne masz posadzone w różach?
Dziś sobie uświadomiłam, ze moja rabatka różana nie do końca gotowa i wiosną na niej nic nie będzie kwitło
na rabacie przy pergoli gdzie mam 'stare' róże mam jedynie czosnki główkowate i lawende nic poza tym bo tam miejsca mało, ale na przedpłociu wsadziłam tulipany, co z tego wyjdzie czas pokaże
ana_art 13:08, 29 sty 2015

Kuba napisał(a)
Czy masz w swoim ogródku kompostownik? pytam bo mnie nurtuje temat stawiać- nie stawiać?
jesli masz miejsce to STAWIAJ koniecznie. Miałam dwa kompostowniki takie plastikowe z lidla, niestety teraz nie mam miejsca i kminie czy przy biurze sobie kompostownika nie zrobić Na jesieni wykorzystałam cały kompostownik do kopczykowania.
ana_art 13:09, 29 sty 2015

makkasia napisał(a)
Siedziałam parę dni temu u Ciebie i zaczęłam oglądać wątek od początku...dzięki Twojemu bonsaiowi z cisa i jego przenosinom olśniło mnie i mój bonsai dla ubogich z cyprysa będzie przeniesiony ...taaa co spowoduje rewolucje w 3 częściach Makowa.
upssss no to nie wiem czy 'ta' to pozytywnie czy negatywnie
Pszczelarnia 13:50, 29 sty 2015

Ja leżę i paczę Aneto u Ciebie. Na malinowe hortensje i trawy. I wcale nie mam wyrzutów sumienia, że tak sobie leżę.
Iwk4 13:57, 29 sty 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Ja leżę i paczę Aneto u Ciebie. Na malinowe hortensje i trawy. I wcale nie mam wyrzutów sumienia, że tak sobie leżę.

A gdzie ty tak lezysz? Toc u Any snieg. Zimno ci bedzie. Chcesz kolderke?