Olcia ty te idealne rabaty chyba fruwająco robisz bo trawnik masz w stanie nienaruszonym
barony już świecą a Piccolino w carexach pięknemi po głowie chodzi Ani firletka
Ewa, cos taka zabiegana, zadyszki dostaniesz miło cię widzieć
spojrzenie z tarasu w lewo i ..juz pora znowu ciąć drzewko
serducha migotają wszystkimi kolorami, dzieci łapią zajączki
niżej w lewo
i zupełnie nisko...wkoło imprezowni
siałam kosmos, są różne kolory, ale dominuje lekki róż i biel
za rok połączę kosmos z cynią, taką inspirację znalazłam i świetnie to wygląda
Oj Haniu, potrzebna była bardzo! coś rano doczytałam, że rowerek u ciebie na tapecie i dajesz radę, będzie dobrze
wczoraj u mnie dziwna pogoda była, ale fajna...deszcz i słońce naraz i ciepło, przesadzałam, więc idealnie na to zajęciea dziś cały czas pada i dobrze
i podziwiałam widok z tarasu imprezowni, tak został ochrzczony domek letni
Ta róża jest cudna i to coś w kolorze żółtym podkreśla jej urodę
jestem zaskoczona, jak inni, floksami!!! u mnie dopiero pąki
jaka jej nazwa i czy to pnąca czy inna?
a dolne połączenie też ciekawe, jeszcze werbena by tu pasowała i ciut stipy, na FB taka podpowiedź znalazłam
niby zmiany dla Kasi ale i ja się wepcham i pooglądam mały się wszędzie wciśnie
świetna ta rabata a tawuły w kuleczkach fajnie na niej wyglądają czemu usunęłaś wiśnie?
mam ją i choć słońce ma tylko do 10 rano to niestety już połowę liści wycięłam bo spalone u mnie dzielona jesienią rozrosła się pięknie i kwitnie ale... mus przeprowadzkę jej zrobić
muszę mojego M do twojego podesłać co by się zaraził , bo mój do kupowania roślinek na końcu
Dzisiaj tak na szybko wchodzę, żeby zdać relację. Ogłaszam wszem i wobec, że nornica poszła won Kupiłam odstraszacz w sobote i od tej pory żadnych podkopów nie ma.
Pozostaje jeszcze tylko walka z opuchlakami.
Dla odwiedzających mam coś dobrego... cisteczka lawendowe. Zyczę smacznego
I jeszcze bukiecik za pomoc i wsparcie w walce ze szkodnikami
Anek, . Bogdzia patrz na PW. Jejkuś, jeszcze powinnam Izę, Agnieszkę wesprzeć, bo "się narobiło". Strach pomyśleć, co by było, gdyby czasu było więcej i zaleglibyśmy w sadzawce z karpiami na materacach.
cudna ta rabata...żurawka, lawenda i marysiastipa na wietrze świetnie faluje, ja mam jedną ale i tak się wczoraj na nią gapiłam
byłaś może wczoraj na ,,miodobraniu'' w K...?
Mój łuk jest robiony na zamówienie. Zmierzę w domu i podam wymiary.
Co do róż ...
Do Pomponelli mozesz dosadzić Pastellę - nie beda sobie przeszkadzały, natomiast do Rosarium Uetersen nie pasuje w zasadzie żaden odcień różu, bo ona jest lekko koralowa. Mnie ta róża nie odpowiada i będę zmuszona eksmitować.
Andzia ślicznie wyglądsz. Dzieki za tak piękny autoprtret. Prawde mówiąc powiem ze jakbyś miała na stałe te policzki tak wypchane to mnie byś sie bardziej podobala , innymi słowy postuluje o przytycie choc niekoniecznie do moich wymiarów.Buziaki śle i dziękuje ze się tak starasz.