No Dzidko ta fotka to chyba z ostatniego wyjazdu? piękne horti a hortensję'Bailmer'ENDLESS SUMMER chciałam wiosną kupić ale zabrakło w sklepie i do tej pory nie mają pozdrówka i rzuć jeszcze kilka fotek
Aniu, dowartościowujesz mnie. Zdjęcie rabaty hortensjowej jest z mojego ogrodu.
Popatrz jak zmyślna jest Matka Natura. Zasiała obok białego hibiskusa malwę w tym samym kolorze.
No to szacun zmylił mnie ten czerwony mur, bo nigdy nie widziałam na zdjęciach u Ciebie horti na jego tle i skojarzyłam z wypademMatka natura zażartowała sobie, żebyś się dziwiłana ostatniej fotce jak bym patrzyła na nieskończoność ogrodu, szłam bym sobie i szła aż do nieba bym doszłaślicznie
Dzidko jak dla mnie to one maja za dużo liści poobrywaj,zostaw po 3 liście nad ostatnim kwiatostanem bo na nich widzę zarazę, przejdzie na pomidorya tak w ogóle to bym sobie zjadłaa te pęknięcia to zły sposób podlewania nie równomiernyKrzak pomidora, gdy ma już owoce powinno się podlewać systematycznie co drugi dzień niewielką ilością wody. Jeśli przez kilka dni nie podlejemy pomidora a potem damy mu dużą ilość wody to pomidor nabiera w szybkim tempie masy a skórka nie nadąża się rozwijać i zaczyna pękać.Ale dałam Ci wykład pozdrówka