Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

monteverde 23:57, 14 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Przekażę

Pinky Winky nie zachwyca.. ale jest.. aaa i chirurg woła...

Ładne Pinky nie narzekaj a katalpa teraz smuklejsza i kręgosłupy odpoczną przy koszeniu pozdrówka
alinak 00:08, 15 sie 2014

Ania ja to powiem że wręcz lepiej teraz ta katalpa wygląda .już ci mówiłam nic jej nie będzie.
zmykam spać bo i tak mi już dzisiaj pranie mózgu zrobiłaś .....i buziak za to .
Margarete 01:00, 15 sie 2014

Akcja ratowania katalpy pierwszoklasna, trzymam kciuki żeby sie zrosła ! ale i rozchylanie cycków......hmm usmiałam sie
Dzieki za życzenia - urlop choc krótki ale bedzie miły na pewno!
Buziaki!
Madzenka 07:02, 15 sie 2014

Ania Hayes Starburst wywaliłam już dwa lata temu... Nie miałam do niej ciepliwości... Ile lat można czekać aż nabierze urody?
Na razie oszczędziłam passion you&me ale jak sie nie pokaże z dobrej strony to paluchem pogroże.
Zmykam odwiedzić bliską osobę
Madziarzeszow 08:22, 15 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
W nocy była masakra.... brak pradu burza ulewa i wiatr. Wydzieralam po ciemku co sie da z gniazdek elektrycznych. Wiem juz dlaczego ta burza byla taka okropna. W poblizu przeszla traba powietrzna. Na szczęście mnie oszczędziło..... tylko ....katalpa poszla na pół. ... ale piekna w tv sie zaprezentowala. Odetniemy najwieksze gałęzie. ..i sprobujemy ja skleic.... ciekawe czy z polowy pnia ma szanse przezyc. Lepsza oskubana niz zadna.

Nas bokiem zahaczyło , żadnych poważniejszych zniszczeń od 2 z psiakiem na korytarzu wspieraliśmy się duchowo
Trąba przeszła tuż obok mnie ok 8 km , wioska obok ,więc głupi ma szczęście , tyle zniszczeń co narobiło masakra .
Mam nadzieję ,że da się uratować katalpę , taka piękna
Urszulla 08:22, 15 sie 2014

Ania, zdjęcie niesamowite. Emocje też.
A ja Cię pozdrawiam i znikam na tydzień
reset bez kompa ha,ha
przymusowy- powtórzę za Elą Gierczusią
Potem już szara rzeczywistość dla mnie
a z O. za pan brat bez ograniczeń
Bogdzia 08:47, 15 sie 2014

Zaglądam kilka razy dziennie choc nie piszę . Katalpa świetnie zoperowana.Buziaki.
grembosia 09:23, 15 sie 2014

Też trzymam kciuki za katalpę.
Aniu, zachęcona Twoimi zdjęciami oświetlonego ogrodu, spróbowałam kolejny raz u siebie, zajrzyj, choc specjalnie nie ma na co.
AlKa 10:08, 15 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

A te maciupkie coś.. to siewki naparstnicy.... szukajcie pod swoimi i w pobliżu... by nie wypielić.. bo potem płaczecie, że siewek u Was nie ma... u mnie są wszędzie !!!

[/quote
O to musze koło mojej poszukać.
Jag_58 13:35, 15 sie 2014

Z rozpędu wykopałam trawę Karl Foerster.. nie konweniowała mi ... to jej drugie miejsce.. i dalej nie pasuje. Miałam wsadzić pomiędzy cycki.. oczywiście nie moje Jednak jak potem ja wykopać by odmłodzić, i mi zarośnie tuje i będą potem łyse... i ciąć nie ma jak... względy praktyczne powiedziały mi nie... rozsuwać cyców mi się już nie chce... Trawa poszła na tymczasówkę za RH ALfred... jak znajdę jej lokum to przekopię.. a może te cyce przesunąć???? Czekam na dobre rady...

Anek Twoje cycki ( oczywiście nie Twoje ) skojarzyły mi sie z moim foto ,które Kondzio skomentował erotycznie Cos w tym jest
Potem wykasuje fotke