A JA MAM PYTANIE , chce takie nasadzenia zrobic ale od północno- zachodziej strony i co posadzic zamiast żywotnika wschodniego Aurea Nana, on raczej rośnie w słońcu a ja mam słońce dopiero od gogz.13.Proszę dziewczyny pomóżcie
miałam zapytanie o rozplenice
oto jedna z nich, kupowana u mojej Pani trawkowej, która w tym roku ma naprawdę sporo różnych odmian. To ta najwyższa, kupowałam ją po 12zł. i żurawki, które w słońcu mają cudny różowy odcień
A może tak? Toszka proponowała, żeby nie robić nasadzeń wzdłuż ścieżki do domu. Chyba rzeczywiście nasadzenia na trzech stronach to za dużo szczęścia na raz. Co o tym sądzicie?
a czy ktoś odpowie mi co z cięciem moich Serbów? Kiedy mam je przycinać? Przewodnik w górę wystrzelił prawie w każdym drzewku a nie chce mieć za wysokich (choć i tak z czasem urosną ) ale gęste na boki.
Czy ciąć luty-marzec czy jeszcze można teraz?
NO I W KTÓRYM MIEJSCU? Pomóżcie.....
Śliczny zakątek z tymi wrzosikami miałaś.Ja też mam je tylko w donicach z powodu braku miejsca właściwie...
A pędzelki na rozplenicy przepiękne i jak ich dużo
Iwonko, ale sie u Ciebie dzieje, pieknieje, nowa rabata z wierzbą nabiera uroku, a sama wierzba wyglada bajecznie, widać, że dużo pracy włożyłaś w jej ukształtowanie, kamerdole super, bluszcza i graby podziwiam
a co to za ciekawa roślinka, ma śliczne kwiaty?..czy to jakieś warzywo, przypomina mi karczocha