Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

08:29, 21 sie 2014
asiach napisał(a)

Witaj Jagódko!
Nie dziwię się, że Marta boi się wrzosowiska bo ja miałam i po 8 latach zmarzło i mam niedobitki i już nie kupuję bo nie lubię walczyć z wiatrakami. Chyba, że w donicach i traktować to jako jednoroczne
Tak wyglądało kiedyś moje wrzosowisko - później tak się rozrosło, że stanowiło jedną kolorową plamę do momentu kiedy zmarzło

Śliczny zakątek z tymi wrzosikami miałaś.Ja też mam je tylko w donicach z powodu braku miejsca właściwie...
A pędzelki na rozplenicy przepiękne i jak ich dużo
yolka 08:31, 21 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Jolka dzięki rodzinka kochana a wnusio to moja słodycz Jolka jak pisałam wyżej poprosze o fotkę będzie miło buziaki

Dopiero dziś zobaczyłam ten post. Poszperam coby znaleźć coś możliwego do pokazania. Ostatnio zrobiłam sie mocno niefotogeniczna .
U mnie na stronie 58 mozna zobaczyć fotę z urodzin babci M. M ma babcię i wnuki jednocześnie - niesamowite.A na stronie 57, 50% moich wnucząt
asiach 10:36, 21 sie 2014

Miłego dzionka Jagódko
Jag_58 20:37, 21 sie 2014

bdan napisał(a)
Jagódko pozdrawiam

U nas leje, latam po ogrodowisku, żeby pozytywnie się naładować

Danusiu to tak jak ja , nadganiam wątki ,do Ciebie tez juz lecę pozdrówka i buziaki
Jag_58 20:41, 21 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Śliczny zakątek z tymi wrzosikami miałaś.Ja też mam je tylko w donicach z powodu braku miejsca właściwie...
A pędzelki na rozplenicy przepiękne i jak ich dużo

Anulek rabatka piękna ,ale Asi też jej niestety wymarzła ja dzisiaj kupiłam wrzosy i jeszcze nie posadziłam ;( musze przygotować nowe stanowisko moze jakoś przezimuje ,zobaczymy pozdrówka i całusy
Jag_58 20:54, 21 sie 2014

yolka napisał(a)

Dopiero dziś zobaczyłam ten post. Poszperam coby znaleźć coś możliwego do pokazania. Ostatnio zrobiłam sie mocno niefotogeniczna .
U mnie na stronie 58 mozna zobaczyć fotę z urodzin babci M. M ma babcię i wnuki jednocześnie - niesamowite.A na stronie 57, 50% moich wnucząt

Jolka miło zobaczyć taką piękną uroczystość jestem pod wrażeniem ,gratulacje dla jubilatki i oczywiście miło zobaczyć Ciebie i M ,i nie opowiadaj ,ze jesteś niefotogeniczna ,bo fajnie wyszłaś wnuki super ja czekam na drugiego pozdrówka
Jag_58 20:57, 21 sie 2014

asiach napisał(a)
Miłego dzionka Jagódko

Asieńko miłego wieczoru gonię po wątkach u Ciebie juz nadgoniłam ,było co oglądać ,ale pięknie buziaki
21:30, 21 sie 2014
Jag_58 napisał(a)

Anulek rabatka piękna ,ale Asi też jej niestety wymarzła ja dzisiaj kupiłam wrzosy i jeszcze nie posadziłam ;( musze przygotować nowe stanowisko moze jakoś przezimuje ,zobaczymy pozdrówka i całusy

Upsss...to gafę strzeliłam i czytałam dokładnie,tylko tak jakoś inaczej mi się przestawiło bo najpierw cytowany tekst a pod spodem odpis ze zdjęciem,ech chyba oczy szwankują ...ale tak czy tak obydwie macie śliczne ogrody i to w klimatach,które lubię,zachwycają mnie za każdym razem
Udanego wieczoru
asiach 21:57, 21 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asieńko miłego wieczoru gonię po wątkach u Ciebie juz nadgoniłam ,było co oglądać ,ale pięknie buziaki

Miłego wieczoru
Jag_58 22:19, 21 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Upsss...to gafę strzeliłam i czytałam dokładnie,tylko tak jakoś inaczej mi się przestawiło bo najpierw cytowany tekst a pod spodem odpis ze zdjęciem,ech chyba oczy szwankują ...ale tak czy tak obydwie macie śliczne ogrody i to w klimatach,które lubię,zachwycają mnie za każdym razem
Udanego wieczoru

Aniulka nic sie nie stało Asia sie nie pogniewa ,a cieszymy sie ,ze ogrody sie podobają bo nasze ogrody powstawały w tych samych latach i faktycznie maja podobny charakterbuziaki