Śliczny zakątek z tymi wrzosikami miałaś.Ja też mam je tylko w donicach z powodu braku miejsca właściwie...
A pędzelki na rozplenicy przepiękne i jak ich dużo
Dopiero dziś zobaczyłam ten post. Poszperam coby znaleźć coś możliwego do pokazania. Ostatnio zrobiłam sie mocno niefotogeniczna .
U mnie na stronie 58 mozna zobaczyć fotę z urodzin babci M. M ma babcię i wnuki jednocześnie - niesamowite.A na stronie 57, 50% moich wnucząt
Anulek rabatka piękna ,ale Asi też jej niestety wymarzła ja dzisiaj kupiłam wrzosy i jeszcze nie posadziłam ;( musze przygotować nowe stanowisko moze jakoś przezimuje ,zobaczymy pozdrówka i całusy
Jolka miło zobaczyć taką piękną uroczystość jestem pod wrażeniem ,gratulacje dla jubilatki i oczywiście miło zobaczyć Ciebie i M ,i nie opowiadaj ,ze jesteś niefotogeniczna ,bo fajnie wyszłaś wnuki super ja czekam na drugiego pozdrówka
Upsss...to gafę strzeliłam i czytałam dokładnie,tylko tak jakoś inaczej mi się przestawiło bo najpierw cytowany tekst a pod spodem odpis ze zdjęciem,ech chyba oczy szwankują ...ale tak czy tak obydwie macie śliczne ogrody i to w klimatach,które lubię,zachwycają mnie za każdym razem
Udanego wieczoru
Aniulka nic sie nie stało Asia sie nie pogniewa ,a cieszymy sie ,ze ogrody sie podobają bo nasze ogrody powstawały w tych samych latach i faktycznie maja podobny charakterbuziaki