Irenko może warto przypomnieć sobie stare czasy i zakupić odpowiednią maszynę? Teraz już takie różności można spotkać w motocyklach, że oprócz tego że mają dwa kółka to całą resztę wyposażenia możesz sobie zażyczyć jak w luksusowym aucie Zawsze można wybrać trajkę Z czerwonego buka będzie żywopłot u psiaka-tak jak Ci mówiłam aby choć trochę zasłonić to miejsce gospodarcze. A graby fastigiata będą posadzone w miejscu śliw, które idą na przedpłocie Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie to równie dobrze wyglądać jak w mojej wyobrazni
NIEZAMACO jak mawia moje Dziecię
Wiem, teraz takie maszyny...u znajomych ogladam, a jakie kaski! będzie
Pomysł z pęcherznicą skopiowałam od Gosi z Kubusiowa https://www.ogrodowisko.pl/watek/3433-kubusiowo-ii?page=234 Gosia ma właśnie tą Lady in Red, u mnie Red Baron bo tamtej nigdzie nie mogłam dostać. Magda zdjęcia mogę zrobić najwcześniej w poniedziałek, teraz praca od rana do wieczora.
Jolu też zaprawą cementową. Nie ma za co przepraszać, nie wszystko musimy wiedzieć Jak będziesz potrzebować dokładnych instrukcji a raczej Twój eM. służę telefonem do mojego osobistego budowlańca