Podpiszę się pod słowami Cioci Gosi, tak ogromny i tak zadbany ogród, może tylko zachwycać...każdy milimetr w Twoim ogrodzie Aniu masz pokazany w wyjątkowych kompozycjach i wypełniony cudownymi roślinami i niesamowitym i bujnym kwieciem. Foto relacja, goni każdą następną, jestem pod wrażeniem i z wrażenia wyjść nie mogę......zachwyt, zachwyt nad zachwytem.....tak mogę powtarzać te słowa bez końca
Pozdrawiam Ciebie i Twoich przemiłych gości
Spotkanie zaplanowałaś bardzo oryginalnie i jak w końcu mogłoby być inaczej jesteś super organizatorem i inicjatorem dosłownie wszystkiego, razem z twoją rodzinką tworzycie nieziemską i przemiłą ekipę z małym muminkiem na czele
Pierwszy dzień lata zarezerwowałaś dla siebie.... to był Twój wielki dzień, spędziłaś go w niezapomnianych okolicznościach...Twój ogród to cała Ty - czyli WIELKA MAŁA MI
Asiu te zdjęcia mnie urzekły. Super zwierzyniec u ciebie.Kotek taki do przytulenia i zagłaskania, pozostałe zwierzaki raczej nie. Ja musze się usprawiedliwić, wpadam do Ciebie bardzo często ale nie zawsze mam czas coś skrobnąć i za to przepraszam. Uwielbiam Twój ogród i ten jego klimat. I zawsze wydaje mi się większy niż pewnie jest w rzeczywistości. Fajnie , że masz i borówki, będzie co podjeść albo użyć do kolejnych wypieków. Gorąco pozdrawiam.
Czy możesz mi podać wymiar pergoli, bardzo mi sie podoba. Kupowałaś gotową, czy robiona jest.
Mam Jeszcze pytanie różane.
Czy do pomponelli dobre bedzie towarzystwo rózy pastelli?
Chcę posadzić pnącą Roasarium Uetersen, czy będzie do niej pasować New Dawn? Czy bedzie za bardzo zgrzyt kolorystyczny? A może polecisz coś innego