Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

JoannA 23:18, 21 sie 2014

Donia72 napisał(a)

Agnieszko, właśnie te hortensje najbardziej mi się podobają, te bukietowe Mam też hortensje ogrodowe, ale nie chcą mi na razie kwitnąć Będą przesadzane w inne miejsce

Z ogrodowymi w tym roku się definitywnie rozstaję. Będę miała miejsce na Phantoma
Donia72 23:19, 21 sie 2014

Joasiu, właśnie coś podobnego szukam na starociach Ta latarenka właśnie taka jest, używana Dzisiaj byłam za donicą dużą, ale nie było, takiej jak chciałam Kupiłam mniejszą donicę, fajny świecznik z paterą i koszyczek Jutro wstąpię na targ, to może coś znajdę
Donia72 23:23, 21 sie 2014

JoannA napisał(a)

Z ogrodowymi w tym roku się definitywnie rozstaję. Będę miała miejsce na Phantoma

Joasiu, a dlaczego?Nie kwitły?Lubią przemarzać A co to jest Phantom?
JoannA 23:24, 21 sie 2014

Donia72 napisał(a)
Joasiu, właśnie coś podobnego szukam na starociach Ta latarenka właśnie taka jest, używana Dzisiaj byłam za donicą dużą, ale nie było, takiej jak chciałam Kupiłam mniejszą donicę, fajny świecznik z paterą i koszyczek Jutro wstąpię na targ, to może coś znajdę

Do wiosny uda Ci się coś znaleźć. Mnie brakuje czasu na takie wędrówki po bazarach. Same dojazdy do pracy zajmują mi 2,5 godziny. Dlatego często korzystam z zakupów na allegro.
Donia72 23:27, 21 sie 2014

Joasiu, to daleko masz do pracy. Ja do pracy miałam rowerkiem 20 minut jazdy, ale to było kiedyś Ha, teraz trochę więcej czasu mi to zajmuje
A latarenki widziałam też u nas w szkółce i były tanie, po ok. 20zł za szt. Też muszę tam rowerkiem bryknąć, namówię jeszcze koleżankęRazem raźniej
Donia72 23:31, 21 sie 2014

Dobrej nocki wszystkim

JoannA 23:32, 21 sie 2014

Donia72 napisał(a)
Joasiu, to daleko masz do pracy. Ja do pracy miałam rowerkiem 20 minut jazdy, ale to było kiedyś Ha, teraz trochę więcej czasu mi to zajmuje
A latarenki widziałam też u nas w szkółce i były tanie, po ok. 20zł za szt. Też muszę tam rowerkiem bryknąć, namówię jeszcze koleżankęRazem raźniej

Trochę daleko Doniu
Ale za to jak wracam z załoczonego miasta do siebie to mam czym oddychać.
Nigdy nie żałowałam decyzji o wyprowadzce na prowincje
dobrej nocy Doniu.
O 5 rano mam pobudkę
Donia72 23:36, 21 sie 2014

Joasiu, ja nie chciałabym mieszkać w mieście w bloku Mieszkałam w bloku, ale wsi. Wychodzisz na klatkę schodową i nie jesteś u siebie. Teraz mam swoje parę arów i mogę robić co mi się podoba
Dobranoc Joasiu
monteverde 23:42, 21 sie 2014

Donia72 napisał(a)
Takie widoki mam za płotem

A tu już trochę cywilizacji

Bardzo fajne widoki, wole takie niż z tą "cywilizacją" moje rosną koło róż ale przy trawkach pasuje
monteverde 23:43, 21 sie 2014

ta druga fotka z bocianami wymiata