Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

alinak 00:21, 22 sie 2014

ana_art napisał(a)

)

Ania zlituj się pokaż choć jeszcze troszkę tego placyku , bo chyba do końca życia nie wyprowadzę tego przedogródka .
mamy teraz robić przyłącz do kanalizacji i rewolucja aż się prosi , bo trawa zdechła ,pies narobił placy ,miniaturkowe iglaczki niemiłosiernie się rozrosłu na 3 metry a ja dostane za chwile kociokwiku od pomysłów .
a TO mi się podoba
ana_art 00:25, 22 sie 2014

alinak napisał(a)

Ania zlituj się pokaż choć jeszcze troszkę tego placyku , bo chyba do końca życia nie wyprowadzę tego przedogródka .
mamy teraz robić przyłącz do kanalizacji i rewolucja aż się prosi , bo trawa zdechła ,pies narobił placy ,miniaturkowe iglaczki niemiłosiernie się rozrosłu na 3 metry a ja dostane za chwile kociokwiku od pomysłów .
a TO mi się podoba
jakoś dziwnie spokojna jestem o Twój przedogródek tam nie ma żadnych rewelacji, 5 stożków -2 coniki 3 bukszpany, 5 kulek(chyba) i hakone, nic szczególnego
monteverde 00:28, 22 sie 2014

ana_art napisał(a)
Agata nie stresuj sie

Tu jest śliwa, bystre oko zauważy też porozrzucane piłki do skakania

A tam w oddali klony i zawijasowa która zawijasową jest tylko z nazwy

Aniu ale się u Ciebie zmieniło, porosło a pamiętam jak dzisiaj jak zakrętasy przerabiałaś
ana_art 00:35, 22 sie 2014

monteverde napisał(a)

Aniu ale się u Ciebie zmieniło, porosło a pamiętam jak dzisiaj jak zakrętasy przerabiałaś
no widzisz Aniu czas leci, a ja macham tą czarodziejską różdżką

Ale stare zdjęcie wygrzebałaś teraz to miejsce wygląda ZUPEŁNIE inaczej tak patrzę na to zdjęcie to teraz zostały tylko bukszpany ale posadzone zupełnie inaczej, klon i maleńka conika

dobrej nocy, obiecywałam sobie dzisiaj że się położe spać przed 24 za 'chwilę' mus wstać
monteverde 00:37, 22 sie 2014

miałam w swoim archiwum dobranoc
Madzenka 06:44, 22 sie 2014

ana_art napisał(a)
a tutaj będą zmiany, tatarak do tej pory był marny a teraz się wziął w garść chyba go tak zostawie

Z moim tatarakiem tak samo, gdy go chciałam wymienic na hakone to wypiękniał. Zstawiam bo jest zimozielony i wypija nadmiar wody
Lece czytać dalej.

Ps. Mimo malowania elewacji klikam w konkursie
Madzenka 06:55, 22 sie 2014

Ana plizzz pokaż zawijaskową (???? Jak ja teraz nazwać?)

I już w janinie są cebulowe? Qruca bomba nie mam czasu biegać po biedrze. Djacie cynk jak będzie w. L.
Kasik 07:11, 22 sie 2014

ana_art napisał(a)
dubel.... więc pokaże moje monotematyczne hortensje dzisiejsze

Jak dla mnie- to ten dubel może być na każdej stronie. Cudo.
Zdjęcie też pięknie zrobione i oddaje cały urok rzeczonych kwiatków.

Połączenie z rozchodnikami super- u siebie też je posadziłam podobnie, jak tylko gdzieś znalazłam fotkę jeszcze z rozplenicami.
kaisog1 07:21, 22 sie 2014

Nie zaglądam wiecej do Ciebie bo masz obrzydliwie, paskudnie ...... pięknie! Normalnie foch! hahahhaha Zazdrość mnię zerżarła A tak na poważnie to na parwdę ogród pięknieje, z każdym dniem. Nie wiem kochana co to będzie pod koniec przyszłego sezonu
agatanowa 07:52, 22 sie 2014

ana_art napisał(a)
dubel.... więc pokaże moje monotematyczne hortensje dzisiejsze
]

Aneta, to zdjęcie sobie skopiuję do excela? Ok?
Ta rabata z zimnymi różami i zielenią zgaszoną wygląda jak zamrożona, ma w sobie coś niesamowitego. Wspaniała. Już to pisałam, więc też dubelek

Napisz mi tylko, co to za horti, rozchodniki i zurawki, żebym sobie zdjęcie opisała. Z góry dziękuję