Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:03, 23 cze 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Novalis - nagle i niespodziewanie
kolor taki jak sobie wyobrażałam... teraz się zastanawiam dlaczego chciałam taki.... siny ha... nie - no tak naprawdę jest ładny, jasno fioletowy...

ojej faktycznie cudowna...
...ja wiem dlaczego taki chciałam..bo uwielbiam taki...
wyjątkowy na maxa, zakochałam się w nim w różanym ogrodzie Grace Kelly w Monaco i wiedziałam, ze muszę ją mieć !!!
cieszę się z Tobą i czekam na swoje (całe w pąkach)

buziaki Wilkołaki
Pierwszy dzień lata u Małej Mi - czerwiec 2014 23:02, 23 cze 2014

Do góry
Katalpa zachwyca

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 23:01, 23 cze 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Wpadłąm do Ciebie Aniu a tu różyczki kwitną. Cudnie

Ewuś to najpiękniejszy ich moment

pozdrawiam
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 23:00, 23 cze 2014

Do góry
O ciurkadełko działa Krzyś niesamowity że to przewiercił
Kształt rabatki właśnie taki miałam proponować Anek pod choinkę dałabym hostydadzą radę. U Małej Mi są pod drzewem i U Asi popatrz
W koło ciurkadełka dałabym coś czerwonego w kółko. Admirationy albo żurawki.
Scieżkę zrobiłabym równą i po obu stronach żółte tawułki albo trzmielinki cięte w szpalerek.Lewą stronę wypełniłabym wrzosowatymi a po prawej za trzmielinami czy tawułkami też czerwone cuś, admirationy np.
Jutro ci to namaluję jak chcesz
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:59, 23 cze 2014

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Aniu, rabaty piękne ależ szybko się zagęściły te nowe chyba dobrze widzę, że to te nowe?
U nas ostatnio sporo pada stety i niestety ale i tak w niektórych miejscach trzeba podlewać z węża lub konewki.Cóż
Serdecznie pozdrawiam
dobrze Kasiu widzisz, to nowe, zawłaszczyłam teren za ogrodzeniem i sadzę tam same byliny
też przymierzam się jutro do podlewania

buziolki
Pierwszy dzień lata u Małej Mi - czerwiec 2014 22:58, 23 cze 2014

Do góry
Nie mam pojęcia od czego zacząć... najodpowiedniejsze będą ogromne podziękowania dla Ani za zaproszenie i poświęcony czas, w szczególności za kłopot jaki spowodoałem swoim przyjazdem. Aniu i wiesz jeszcze za co bardzo dziękuje jeszcze nie wiem jak się odwdzięcze, ale mam już pewne koncepcje.

Rodzina... nasza Mała Mi może być ze swojej dumna. Radosna, zakręcona, szalona i serdeczna. Każdy uśmiechnięty pomocny. Dla mnie to ogromna pozytywna odmiana przy moich smutasach Czułem się znakomicie w takim towarzystwie i za wszystko dziękuje, dziękuje.

Usłyszałem od Ani, że ogród nie jest wart dużych poświęceń, aby go zobaczyć. No chociaż by mnie ze skóry żywcem obdzierali zaprzeczałbym do końca... nie ma w moim słowniku słów i zwrotów, które zdołałyby wyrazić mój zachwyt tym miejscem.
Stworzyłaś Aniu cudowny ogród, który kosztował ogrom pracy, wszystko wypielęgnowane, zadbane, wymuskane. W sumie to miałem szukać niewyciętych kulek bukszpanowych, o których mówiłaś, ale jakoś żadna nie rzuciła mi się w oczy. Co tu dużo mówić, z każdym przejściem odkrywałem coś nowego i jedyne czego mi brakowało to spacerku z twórcą ogrodu i wypytanie o każdą rabate... myśle, ,że będzie jeszcze na to okazja.

Jak zawsze wiadomo zdjęcia nie oddadzą rzeczywistości, napstrykałem setki zdjęć i mógłbym pstrykać dalej gdybym miał jeszcze więcej czasu, bo w ogrodzie na każdym kroku coś zachwyca.
Problem miałem tylko z wybraniem zdjęć na relacje i ostrzegam, że tych wybranych mam 150 i tak myśle czy nie obwie mi się za takie ilości

Na początku wchodząc do ogrodu wita nas bardzo elegancka rabata Dausiowa, przy najpiękniejszym chodniku jaki widziałem, uwielbiam granit, ale kamień i wykonanie u Ani mnie zachwyciło, że aż zdjęcia nie zrobiłem

Dobrze, że nie jestem wylewny w emocjach bo po dalszych widokach chyba bym wrzeszczał z zachwytu Omine już opisy bo tylko będą przeszkadzać w oglądaniu.

Mój 4 arowy azyl... 22:58, 23 cze 2014

Do góry
Milka napisał(a)

tak piękne, że aż jak sztuczne, mniam
częstuję się

Smacznego, Irenko

Makowo na Kociewiu 22:57, 23 cze 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Wybarwia się w kierunku coconut lime

dziękuję Ci baaardzo Ewuniu, jak się bardziej rozwinie zrobię jej zdjęcie
Co się stało kwiatom ... 22:57, 23 cze 2014

Do góry
Coś jeszcze kwitnie, wiem nuda ale tak to już jest w moim ogrodzie, róże , róże i jeszcze raz róże...........

Ostatnia z pozycji horyzontalnej na leżaczku.

Ogród, który ciągle zmieniam 22:56, 23 cze 2014

Do góry
Widoczek na katalpę

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:56, 23 cze 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Piękne fotki z ogrodu pooglądałam i pozdrawiam z deszczowego i zimnego Trójmiasta.
Bogusiu byłam w sobotę w Gdyni jako gość weselny ale deszcze nie przeszkadzał specjalnie bardziej popadało wczoraj w Oliwie a tu u mnie robi się sucho
rozmawiałam dziś z Anią z Ol. i u niej cały czas popaduje, że nie może nic w ogrodzie robić, a kompa jeszcze nie ma, może jutro...

pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:56, 23 cze 2014

Do góry
Madżen.. jak nie te to następne bendom Ale nie przegapione.. w lipcu som

A ogród miałam wrażenie i pewność, że już pokazałam 1254892335477 razy to samo.

Pokażę Ci zamek a Łańcucie.. byliśmy tam dzisiaj z Pszczółką i Ta... i różanka przy zamku...

I stożki cisowe.. ogromne..

Ale tu powstanie nowy wątek Poczekam na Pszczółkę..

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:54, 23 cze 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ale pięknie z tymi różowymi różami i lawendą...cudnie!
Moja lawenda okazała się byle jaka...leży jak długa i tylko kłopot mam żeby mi jej nie łamali i pies ją ciągle wącha, wiesz jak pies wącha???
Przecież nie wymienię 50 sadzonek...musi się zestarzeć tam.

Kwiatucha na noc Ci zostawię To Nostalgia. Śpij dobrze

Widziałam ją- nostalgię- już u Małej Mi- piekna jest.

Dobranoc KAsiu
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:51, 23 cze 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)
Aniu piękne zdjęcia powiedz mi ostrózki i języczkę masz bardziej w cieniu bo moje egzemplarze mniej wybujałe od Twoich Buziaki ,pozdrawiam
Twój wnuczek ma 9 lat ,ja mam 1,5 rocznego fajna sprawa mieć wnuki ,prawda ,sama radość
Jagódko ja mam już pięcioro wnucząt i tyle też radości
ostróżki i języczki rosną w półcieniu i chyba sobie chwalą tą lokalizację

pozdrawiam
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:51, 23 cze 2014

Do góry
Kasial napisał(a)
Pięknie, aż mi się buzia uśmiecha jak patrzę na Twoje zdjęcia może mi się przyśni mój przyszły ogród
Pozdrawiam

Kasiu cała radość po mojej stronie, a Twój ogród niech Ci się śni i na pewno spełni, ja kiedyś marzyłam o piwoniach kwitnących i zasypiałam z widoczkiem
i zaraz w kolejnym sezonie do ogrodu wpadły dwie nowe

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:51, 23 cze 2014

Do góry
Ale pięknie z tymi różowymi różami i lawendą...cudnie!
Moja lawenda okazała się byle jaka...leży jak długa i tylko kłopot mam żeby mi jej nie łamali i pies ją ciągle wącha, wiesz jak pies wącha???
Przecież nie wymienię 50 sadzonek...musi się zestarzeć tam.

Kwiatucha na noc Ci zostawię To Nostalgia. Śpij dobrze

Ogród cichy i przytulny 22:48, 23 cze 2014

Do góry
reni napisał(a)
Asiu cóż mogę powiedzieć..ogród zachwyca,pozdrawiam

Dziękuję Reniu dawno Ciebie nie widziałam
Miłego

Ogród cichy i przytulny 22:48, 23 cze 2014

Do góry
asiach napisał(a)

Agnieszka, dziekuję i zapraszam wapnij i zobaczysz co on jeszcze kryje
i co jest za tą zieloną ścianą

Asiu znowu zaskakujesz mnie pięknymi i nie znanymi mi dotąd zdjęciami cudnie pozdrawiam buziaki
Ogród do odświeżenia 22:46, 23 cze 2014

Do góry
Masz różę na noc

Ogród cichy i przytulny 22:45, 23 cze 2014

Do góry
Napia napisał(a)

Asiu, zdjęcie jak z jakiegoś katalogu Co ty tam jeszcze kryjesz w swoim ogrodzie - romantyczne schody prowadzące donikąd, bukszpanowe obwódki ścieżek, łany hortensji, gołąbki gruchające na drzewie i jeszcze TO Zbyt pięknie Proszę o kolejne fotki !!!
Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka, dziekuję i zapraszam wpadnij i zobaczysz co on jeszcze kryje
i co jest za tą zieloną ścianą

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies