Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:25, 15 gru 2013

Do góry
kable i próba świateł

serca i wianek na domku letnim, wianek ubiegłoroczny
Kubusiowo II 19:06, 15 gru 2013

Do góry
Szukam inspiracji na dekoracje i tak sobie skaczę po watkach i wskoczyłam do Ciebie, wianek superaśny,
fajnie połączyłaś kolory.
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:00, 15 gru 2013

Do góry
Aniu Mała Mi to strzał w 10, bardzo pasuje, a wianek pięknie Ci wyszedł i pasuje kolorystycznie do cegły. Możesz jeszcze dać szyszki jako wisiory na wstążkach.

ps. najtrudniej na początku sie przyzwyczaić, ale damy radę
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:55, 15 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Agata.... odważyłam się i popełniłam wianek... u mnie też nikt tego nie zauważy, oprócz M..ale trudno by nie zauważył... takie pobojowisko, że hej.. gorsze niż w jego kąciku..
Podkład można kupić gotowy, trochę wstążek, bombki i pistolet do kleju....... dasz radę......
Mój wyszedł jaki wyszedł, dziewczyny jak zawsze chwalą , ale wiesz jak cieszy, jaki by nie był ?????

no właśnie kto, go zauważy

popełniłam wianki dwa ja tyż.....ale moje jeszcze bez ozdóbek

chcę je na ścianie, jeszcze tylko bąbelkowanie bombkowe zostało ale jak to zrobić.............. to coś

naśmieciłam, że hej
Ogród w Alei Lipowej... 18:54, 15 gru 2013

Do góry
Obiecane zdjęcie mam tylko jedno. Śnieg się szybko stopił, więc nie było co fotografować. Chyba święta będą bez białego puchu, a szkoda. Nic jeszcze nie dekorowałam, sprzątam i lepię....

Odwiedziłam dziś mój sklepik w poszukiwaniu inspiracji, ale nic nie znalazłam ciekawego. Rok temu mieli fajne stoiska z dekorowanymi choinkami kolorami i tematycznie, a teraz jakoś nic takiego nie zrobili. Kupiłam tylko białe kulki i kolejne lampeczki na baterie do dekoracji wianka albo lampionu, to się jeszcze zobaczy.

wyczekiwane kulki pod wielką kulą już coraz bardziej widoczne, choć jeszcze małe

moje uszka juz zamrożone

a tu skromniutkie zakupy, tak byle jak na wianek z mchu rzuciłam, ...aby do zdjęcia..., a co się z tego wykluje to jeszcze nie wiem

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:49, 15 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

A tu dumny chłopak...

Kurcze Anka...gadasz i gadasz a fajne wianki tworzysz No ale ja wiem, najpierw musisz się nagadać a potem ta dam....

Super prezentuje się wianek z chłopakiem... czy on juz wisi docelowo?? Bo chyba bym troszkę niżej powiesiła...tak mi się wydaje...

Aha i lece doczytać co tu się u Ciebie jeszcze wyrabia bo widzę że jakaś rewolucja nie tylko wiankowa u Ciebie...Mala_Mi??? Hmmm...
Kubusiowo II 18:28, 15 gru 2013

Do góry
Gosiu prześliczny ten wianek Posyłam pozytywne fluidy
Kubusiowo II 18:13, 15 gru 2013

Do góry
Gosiaku, czytam, ze Kubus chorowal. Obiecuje Ci, ze wyrosnie, dacie rade i Kuba, i Ty i Zon. Bedzie dobrze, zobaczysz.

A wianek superzasty

Buziaki Dzielna Kobieto
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:33, 15 gru 2013

Do góry
A już myślałem, że pomyliłem wątek, coś było nie tak Zmiana bardzo fajna.
No i musze pochwalić świetny wianek na drzwiach i to bez żadnego nadmiernego słodzenia, po prostu bardzo ładny i pasuje idealnie
w Oborze też mogą być ogrody 17:31, 15 gru 2013

Do góry
Wianek nr 2 mieszany sam pokład

i wianek w całości, już pojechał do Nowego Tomyśla jako prezent świąteczny.
Ogród niby nowoczesny ale... 17:24, 15 gru 2013

Do góry
Aaaaaale masz swietny wianek I pierniczki. Mniam.

PS Chyba zgapie ten wianek, bo mi sie okrutnie wprost podoba
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:19, 15 gru 2013

Do góry
O rany jaka zmiana!!! Anek, hahaha, diabelku.

Odrobilam prace domowa. Zmiana oszalamiajaca i ogrodowiskowa, matka chrzestna pieknie zaprojektowala, a wykonanie super Ze o chodniku nie wspomne, szceke musialam zbierac z podlogi. Mnie sie podoba i basta.
Wianek tez niczego sobie, ale podbily serce me te male doniczulki ozdobne. Musze szukach, mam cala balustrade, ktora moglabym udekorowac takim sposobem

W miniformacie 17:14, 15 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Noo Beatko pokaż ...

Choć Beatka w dużej mierze wspierała mnie w moich wariackich pomysłach......

Buziam Beatko .. Jak kcesz przepis na maślane to pisz.. Mam przepis sprawdzony przez koleżanki

Jakie wariackie.

Wianek jemiołowy z przeźroczystymi bombkami ostatni hicior.

O widelcu nie wspomnę.

Przepis chcę bo jeszcze się za pieczenie nie zabrałam, ale przyszły tydzień to już najwyższy czas.
Ogród z widokiem na jezioro 17:12, 15 gru 2013

Do góry
Przyszlam zobaczyc, czy juz popelnilas wianek, no bo skoro masz podklad to reszta to bulka z maselkiem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:10, 15 gru 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Przygodę miałeś niezłą, fajnie, że w miarę dobrze się skończyła. Twoje zewnętrzne dekoracje bardzo ładne, mam podobnego modrzewia, zrobiłam z niego wiosną ala bonsai. Wianek z turkusową wstążką śliczny, też taki mi się podoba, do tego ta choinka - jesteś na tegorocznym topie kolorystycznym. Serdeczne pozdrowienia zostawiam

Skoro mowa o zewnętrznych dekoracjach chyba pójdę jeszcze cyknąć oświetlone donice A bonsai z modrzewia pamiętam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:07, 15 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
Seba zawiesiłam "ogrodowiskowy" wianek na furtce
turkus wymiata

Polubiłem ten kolor Nawet na siebie ubieram ciuchy w tym kolorze
Makowo na Kociewiu 17:06, 15 gru 2013

Do góry
Przepiękny ten wianek na furtce A badyle w donicach super
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:06, 15 gru 2013

Do góry
Przygodę miałeś niezłą, fajnie, że w miarę dobrze się skończyła. Twoje zewnętrzne dekoracje bardzo ładne, mam podobnego modrzewia, zrobiłam z niego wiosną ala bonsai. Wianek z turkusową wstążką śliczny, też taki mi się podoba, do tego ta choinka - jesteś na tegorocznym topie kolorystycznym. Serdeczne pozdrowienia zostawiam
Ogród w skali mikro :) 16:35, 15 gru 2013

Do góry
stychaz napisał(a)
Wianek piękny a jak zobaczyłam system mocowania to pierwszy raz oplułam monitor

Macham serdecznie

Justynko ... Fajnie Cię widzieć ... Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin ...

Ps.....Widelec nadal wisi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:29, 15 gru 2013

Do góry
Seba zawiesiłam "ogrodowiskowy" wianek na furtce
turkus wymiata
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies