Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

ewa004 22:06, 13 gru 2013

Gosiu wianek śliczny ,postaraliście sie ....Ty i Kuba oczywiście
monteverde 22:10, 13 gru 2013

kaisog1 napisał(a)
Basiu, Aniu, Ulo, Beatko, Żbyszku, Gosiu, Justyno i Irenko dziękuję, że do mnie zaglądacie Za słowa otuchy i pochwały (chociaż nie bardzo zasłużone ) Buziaczki Wam posyłam

A teraz pokażę co dziś narobiłam..... Głupio mi tak jakoś było bo to, że ja nie czuję magii Świąt nie oznacza, że Kuba ma tego tyz nie poczuć. Zresztą sam mnie zapytał (co mnie zdziwiło) czemu nic nie przygotowuje na Święta. Zapytałam o co mu chodzi a Kuba na to, że zawsze takie "dyndałki" robiłam, no i wianek był a teraz nie ma.... no głupio mi było jak nie wiem.... Wlazłam na drabinę i z szafy wyciągnęłam ozdoby choinkowe, z za szafy podkład, który uwiłam w lato u Teściów z winobluszczu i zaczęłam kombinować.... Kuba wyjmował zawieszki z bombek i przytrzymywał bombki i z tej pracy powstał taki oto wianek....

Czy ja już chwaliłam Twój wianek Gosiu? jest bardzo ładny, a te wplecione horti to sztuczne czy suszone?
malkul 10:49, 14 gru 2013

Gosiu, śliczny wianek
Hortensje kochasz widać.
Gdzie kupiłaś ptaszki?
kaisog1 21:38, 14 gru 2013

Beatko dzięki Buziaki posyłam

Gabrysiu hmmmmm no ja dużo używam tego Empikowego i nic sie z nim nie dzieje... może jakiś wadliwy był?

Ewuniu bardzooooo Ci dziękuję Buziaki posyłam

Olu Dzięki,

Justyna dałabys radę!

Kondziu całuski

Kasia dzięki za pociechę Widziałam Wasze pnące sie mury ...właściwie to juz tylko okien brak

Ewuniu dziękuje w imieniu swoim i Kubala

Aneczko dzięki! Hortensje suszone z mamusinowego balkonu

Gosiu lubie hortensje, to fakt A ptaszka kupiłam w zeszłum roku w Auchanie ale w tym roku takich ładnych nie ma
bociek 18:13, 15 gru 2013

Gosiaku, czytam, ze Kubus chorowal. Obiecuje Ci, ze wyrosnie, dacie rade i Kuba, i Ty i Zon. Bedzie dobrze, zobaczysz.

A wianek superzasty

Buziaki Dzielna Kobieto
Sebek 18:28, 15 gru 2013

Gosiu prześliczny ten wianek Posyłam pozytywne fluidy
justi 19:06, 15 gru 2013

Szukam inspiracji na dekoracje i tak sobie skaczę po watkach i wskoczyłam do Ciebie, wianek superaśny,
fajnie połączyłaś kolory.
Mala_Mi 13:58, 16 gru 2013

A dla mnie jak Juzi... nawet dobry nastrój nie powoli na takie cudne dobranie kolorów i detali.. ale Tobie pomagał Kuba.. a ja musiałam sama.. No i efekt widać.. ale mój mi się też podoba...bo sama Trening czyni miszcza
Juzia 15:16, 16 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
A dla mnie jak Juzi... nawet dobry nastrój nie powoli na takie cudne dobranie kolorów i detali.. ale Tobie pomagał Kuba.. a ja musiałam sama.. No i efekt widać.. ale mój mi się też podoba...bo sama Trening czyni miszcza

No właśnie miałam powiesić wszystko z zeszłego roku...ale się zmusiłam.
Masz rację Aniu trza trenować!!!
Margarete 01:11, 17 gru 2013

No właśnie z tym treningiem to i u mnie słabo..........właśnie popełniłam swój pierwszy w zyciu wianek, nie jest taki stylowy jak twój Gosiu ale mój mi sie tez podoba, jest bardziej ze tak powiem "klasyczny".
Tobie wyszedł sliczny i ten dobór kolorów jest tez super.Gratuluję !

Wpadłam z rewizytą i co widze, humorek nie ten teges, magia świat jeszcze toba nie owładnęła bo zycie niesie problemy............hmmm własnie po to są te święta, żeby na chwilkę przystanąc, pobyć w spokoju ze sobą, bez tego pędu, razem coś przygotowac - chocby wianek, razem coś zjeść dobrego, porozmawiać i w ten sposób naładować akumulatory do walki z...........problemami zycia codziennego które i tak i tak przyjdą. Takich rodzinnych, ciepłych i spokojnych świąt ci właśnie zycze Gosiu. Pozdrowienia i zyczenia świateczne zostawiam równiez dla obu twoich panów.