...werbena...
Okazało się,że mam dwa rodzaje werbeny,tą o wąskich listkach i drugą o szerszych i bardziej miękkich.Jestem ciekawa jaka będzie różnica w kwiatostanach,bo u mnie jeszcze nie kwitną.
ja już nic nie kcem ... ani tych obłędnych koturnów, które wczoraj widziałam (a które wyprodukowano tylko w długości stopy Kong Konga ) ... dobra ... daruje sobie to sponiewieranie w amazońskiej dżungli ... i lato w Prowansji (wymarzonej) ... tylko niech mi będzie dane w takich okolicznościach wypić poranną kawkę ...
Madżenka teraz nie żartuje masz przestać przekopywać ... zabrania się wtykać więcej traw ... a na róże to masz absolutne embargo ... ile człowiek Twoim zdaniem może znieść ??? ... i nie będzie zawiązywania komitetu ... zbierania podpisów ... itd ... natentychmiast zostawić ten areał idealny ... zmienić lokalizację na Kielce i szaleć w miejscu gdzie jeszcze jest co zmieniać ... bo mnie ogarnęła niemoc ... ja mogę tylko paczeć
hmm wg pokroju kwiatka to może być angielka i może moja nowa miłość - Abraham Darby - w opisie że kwiaty pomarańczowo- różowo-zółte właśnie zamówiłam
cudne masz hortensje takie wielkie
To by mi się zgadzalo.... Bo moje hortki orzy rh różowe a z drugiej strony niebieskie... A ja je głupia nawozem do rh podlewałam.... Aby były niebieskie...