Dziękuję Jagoda
Te spłaszczone kule to buksy jakoweś. Jakie, to dokładnie nie wiem, bo przyjechały do mnie od kogoś, kto już ich nie chciał. Nie były nigdy cięte, a mimo to rosły w takie poduchy, więc to jakaś specjalna odmiana musi być. Jednak sposób w jaki je wsadziłam wogóle mi się nie podoba, a nie za bardzo wiem co innego wykombinować
Ja też mam po raz pierwszy w życiu ogórki, tyle, że u mnie pną się po sznurkach. Ja razie jestem zadowolona z takiego rozwiązania, ogórki czyste, dostęp łatwy.
Olu mam - moja propozycja dla Twoje działki
zaznaczyłam układ rabat, trawnik, warzywniak + sad. Na trawniku linią szarą przerywaną pokazałam ewentualne "ścieżki" - drogi przejścia - drogi podziwiania rabat , odbywania spacerów w wolnym czasie
Gdyś miała jakieś pytania napisz
Miłego dnia
Fajnie bryzę na twarz łapiesz Gdy byłam w Przemyślu, też były takie upały, ręce i nogi spuchły jak balerony jakieś - pierwszy raz miałam do czynienia z takim zjawiskiem: palce (a raczej parówkowe) nie dały się zginać i pulsowały, to był 26 maja.
Chyba tam cały czas tak gorąco
U mnie cały czas mam jakieś robale od sąsiadów przez te chwaściory listki ogryzają chciałam podpisać kobeę i siedzę i nie mogłam za nic przypomnieć, a nie chciało mi się lecieć po opakowanie, co znaczy skleroza