Zmieniłam rabatę frontową pod oknem. Postawiłam na bukszpan. Sami oceńcie jak wyszło...
Mój M postanowił postawić tam łabądka, a z racji tego, że bardzo pomaga mi w pracach ogrodowych, zdecydowałam dać mu tą satysfakcje ...ale nie wiem jak długo
Dobra, odpowiedzi już załatwiłam, teraz moja relacja z Danusinowego spotkania
Danusia jest bardzo miła, sympatyczna i przyjęła nas razem z eMuśkiem po królewsku Sąsiadkę też ma bardzo sympatyczną i pomijając to, że Danusię zna od czasów Jej narodzin, energię ma dwudziestolatki
Ogród uroczy i klimatyczny, pełen pięknych roślin i zapachów. Zresztą zobaczcie sami...
To jest nic Danusiu...mnie się wydawało, że poznałyśmy się u Alinki...dopiero jak Cię zobaczyłam...z Grażynką Cię pomyliłam
Było bardzo miło, rewelacyjnie! Danuś, u Ciebie mi ktoś czas przesunął, o 20,30 nie wierzyłam zegarkowi...miałam wrażenie wtedy, że jest 18,30...
Dziękuję jeszcze raz Dziękujemy, jeszcze na dodatek ponad programowo Grzesiu się przysnuł do Ciebie...
I podziękowania dla Twojego eMusia i przemiłej Sąsiadki
Pomiziaj Kropeczkę, dzisiaj już spokój ma
Haniu zobacz moje gożdziki i powiedz mi czy one są jednoroczne? właśnie już przekwitają (na zdj. w rozkwicie ) i nie wiem co z nimi robić.Czy bedą powtarzać kwitnienie?
Małgoniu mam dla Ciebie zdjęcie na nowy avatarek, zaraz Ci wkleję
Z Tobą i Krzysiem mogę się spotykać codziennie, nie znudzi mi się...
I za zdjęcia dziękuję