Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Mój 4 arowy azyl... 23:12, 06 cze 2014

Do góry
Zainteresowałam się pewną dziurką. I co w niej dojrzałam?

Muszę zaznaczyć miejsce, aby nie kopać, bo pewnie są tam jajeczka
Mój 4 arowy azyl... 23:09, 06 cze 2014

Do góry
Od Krysi dostałam również piękną Skalnicę Hosta, która ma śliczne rozetki i ciekawie kwitnie

Zdjęcia kwiatostanu nie wstawiam, bo nieudane
Mój 4 arowy azyl... 23:04, 06 cze 2014

Do góry
Te dostałam od Krysi - Krys i nie znam nazw. Pomocy u Łukasza szukać trzeba

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:02, 06 cze 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
]

Danusiu uwielbiam Twoje ogrody, ale hidcotowa mnie powaliła. Maleńki skrawek ziemi a tak dopracowany. Chciałabym zobaczyć taki angielski ogród w Twoim wydaniu, myślę, że byłby wzorem do naśladowania dla rasowych Anglików.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:02, 06 cze 2014

Do góry
BASIA8 napisał(a)
Dysponując chwilką przybiegłam z pozdrowieniami. Mam nadzieję że Brzuś Mikołajka będzie dobrze się sprawował, bo trawą zarośniemy w tym roku - a pogoda sprzyja wzrostowi.Pozdrawiam
Dziękuję za pamięć

Basiu cieszę się, że już jest dobrze, brzuszek Mikusia już wyleczony, będzie trawka skoszona, nie przejmuj się ja też mam z trawą problemy i z chwastami, niedościgniony........ temat......grunt, że brzusiu zdrowy u Mikiego

Mięty nasadź i kopru włoskiego

buziak

Mój 4 arowy azyl... 23:00, 06 cze 2014

Do góry
Moje nowo kupione żurawki

Paprika

Kassandra

Rio

Cherry Cola

i zuraweczka Sweet Tea
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:58, 06 cze 2014

Do góry
Agania napisał(a)

bo to jest silna róża, zdominuje każdą inną, dlatego takiej twardzielki mi brakowało, prawdziwej wojowniczki, byleby ze mną nie wojowała... zdziesiątkowała rywalki i mróz jej nie zagraża, prawie nie choruje, potrzebuje tylko profilaktyki i ochronę przed szkodnikami

Słońce, każda róża kocha, a półcień każda róża lubi

Agatko, też mam tę różę u siebie i potwierdzam Twoją opinię o tej pięknotce.
I wkrótce też mnie zachwyci swoimi pięknymi kwiatami
Fotki ogrodu jak zwykle mnie zachwyciły.
pozdrawiam
Ogródek pod sosną :) 22:57, 06 cze 2014

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:56, 06 cze 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

I różanka z Elmshorn.. będą ją wstawiać do znudzenia

obłędna ... zanudź mnie ... zanudź !!!

Anek przeczytałam gdzieś u Ciebie (nie donorołam ale pamiętam), że jarzmianka fotogeniczna bo w realu nie zachwyca ... hmmm ... to zupełnie odwrotnie niż ja bo na foto, że niby kurdupel ... w masie i średniej urody a fakty ... no fakty to som gorsze )))))))))))))

czy zamiast jałowca masz piwonie ? ... zmiana in plus a jakże

rzut z perspektywy na kilka (ochhhhhh potforze ))) ) różanek w bylinkach i trawce mi wątrobę rozwalił ... o ahoholizm mnie internistka będzie podejrzewać ale niech tam dawaj więcej bo jest obłędnie ...

opracowujemy z Kasią trasę ... będziem na czas

obrazy koniecznie pokaż ... wykażemy się wespół zespół wyczuciem artystycznym każda innym ... dopiero zgłupiejesz ))))

onegdaj Zbysiu pisał, ze jeżówka się u niego marszczy ... u mnie też najwyżej położone liście się dziwnie zachowują ... toto tak ma czy brak żelaza ... bo gadziny tam nie wiedzę ?
W cieniu - zacieniona 22:56, 06 cze 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Krokosmia Lucifer...ta była w doniczce,posadziłam tez wprost do gruntu...dopiero wychodzi.

Bogusiu, też w tym roku wsadziłem tą Krokosmię Niestety dopiero tydzień temu. Jak myślisz, zakwitnie w tym roku?
Mój 4 arowy azyl... 22:55, 06 cze 2014

Do góry
Pojechałam dzisiaj na działkę bardzo późno, bo około 17-tej. Wróciłam po 21! Sporo jednak zrobiłam - jak zwykle - przycinanie, odchwaszczanie i flancowanie
Spóźnialscy

Goździki

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 22:55, 06 cze 2014

Do góry
Aniu co to za paskudny szkodnik fuj! Dzięki za linka Kazdego dnia mam ich mniej bo całymi dniami zbieram je z całej działki nie tylko z róż W jednym kwiatku róży naliczyłam ich 18 szt Upodobały sobie pachnącą klasztorną ale nie odpuszczam i nie dam im jej zjeśc.Na pęcherznicy to aż czarno tyle ich tam siedzi i wcina kwiaty.One żrą wszystko bez wyjątku Dzisiaj było już tylko pół wiaderka litrowego ale się nachodziłam przez cały dzień az mnie nogi bolą hi,hi.Walczyłam też z mszycami ale tych małp szybko się pozbywam . Nawet jabłuszko rajskie ma mszyce Róże nie mają bo każdego dnia robię przegląd i czyszczę .Oj w tym roku to ja same obrzydliwe rzeczy robię, ale pożyteczne

Spójrz proszę na pąki tej rzekomej Nahemy, są bardzo duże jak żadnej innej i takie okrągłe Ciekawe co to za róża

Nowy pas zasianej już trawki i to mnie cieszy

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:54, 06 cze 2014

Do góry
renatamama3 napisał(a)
Agatko cudne klony masz,wiosną też kupiłam New Down ,pewnie moja będzie cieszyć z rok ,a na razie pocieszę oczy Twoją.

Reniu, cieszę się ogromnie z wyboru New Down jest najbardziej żelazną angielską damą, w sam raz do mojego i teraz do Twojego ogrodu

Troszkę jej

przed kwitnieniem
Od ogrodu do łąki i stawu 22:52, 06 cze 2014

Do góry
Tusiala napisał(a)

Ależ przyjemne i śliczne miejsce na wypoczynek

Dzisiaj też polatałam z aparatem po ogrodzie, więc może coś wstawię za chwilkę..
dzisiaj w kąciku kawkowym też siedzieliśmy, także spełnia swoją funkcję
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:51, 06 cze 2014

Do góry
Agania napisał(a)

Agnieszko pergola jej jest potrzebna naprawdę stabilna.... bo to jest silna róża, zdominuje każdą inną, dlatego takiej twardzielki mi brakowało, prawdziwej wojowniczki, byleby ze mną nie wojowała... zdziesiątkowała rywalki i mróz jej nie zagraża, prawie nie choruje, potrzebuje tylko profilaktyki i ochronę przed szkodnikami

Słońce, każda róża kocha, a półcień każda róża lubi

Czyli to róża w sam raz dla mnie Pergolkę mam dla niej odpowiednią i właściwe miejsce. Będę jej serwowała pokrzywy, skoro tak lubi i chroniła przed chorobami
Agatko, pięknie dziękuję za pomoc - rozwiałaś moje wątpliwości
Ogródek pod sosną :) 22:49, 06 cze 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
Ależ cudny ten tulipanowiec, aż razi po oczach Kocham taki kolorek

latem już razi mniej i przede wszystkim ma zabójcze przyrosty Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie zakwitnie. Tak wyglądał zeszłego lata:
ogrodoweimpresjejolki 22:49, 06 cze 2014

Do góry
Przy furtce wita powojnik

ale kwitną też inne

czas czosnków

Ogrodowe przygody 22:47, 06 cze 2014

Do góry
Cieszę się, że roślinki się przyjęły
jakie odmiany wybrałaś?
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:46, 06 cze 2014

Do góry
yolka napisał(a)
Wpadam z rewizytą, oczęta napasłam kolorkami
....to widoczki ci zostawię

Róże w naszych ogrodach 22:45, 06 cze 2014

Do góry
Moja starowinka w tym roku wysoka na 150 cm szeroka na 100 cm. Nie znam nazwy, pięknie pachnie i prezentuje się dostojnie.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies