Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 12:34, 05 lip 2014

aga_szsz napisał(a)
A tu jak zwykle trupy się ścielą
Tym razem w doniczce

Buziole zostawiam

Fajnie ,że jesteś Aga .. Bluszczyki źyją ??.. Tak pytam bo ukorzeniam kolejna partię

Ps.. Trup symulowany

Ściskam
gierczusia 12:35, 05 lip 2014

Ewa napisał(a)
Czytałam u Beaty o próchnicy ...ja jednak potrzebuję odkwaszonej do ściółkowania Macham

Ewcia .. Nie umię się zdecydować co z tą próchnicą... Nie pisze jakie pH tej co mam na oku....

Odmachuję
JulkAd 13:22, 05 lip 2014

gierczusia napisał(a)

.... Haha... Czyli czasem fajnie jak wątek jest " przegadany "... U mnie prace rabatowe nadal w toku , wiec za bardzo nie mam co pokazywać .. Ale jak juz skończę przynajmniej to co sobie zaplanowałam na ten rok , to wreszcie dychnę i bedzie co obfocić

Ściskam

A co z tym lapkiem Twoim sie stało ???

Eluś a skądesz ja mam wiedzieć co siem za paskudztwo w nim ulęgło?....dobrze, że czytać można....jutro idzie na przegląd sąsiedzki do informatyczki...do tej pory czasu bidulka nie miała (też nauczyciel i w dodatku remontowy)...te fotki które widzę, to jakieś poprzycinanie i barwie inszej niż rzeczywista...no cóż informatyk ze mnie jak z "koziej...trąba" ...miłego weekendu
gierczusia 17:43, 05 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Eluś a skądesz ja mam wiedzieć co siem za paskudztwo w nim ulęgło?....dobrze, że czytać można....jutro idzie na przegląd sąsiedzki do informatyczki...do tej pory czasu bidulka nie miała (też nauczyciel i w dodatku remontowy)...te fotki które widzę, to jakieś poprzycinanie i barwie inszej niż rzeczywista...no cóż informatyk ze mnie jak z "koziej...trąba" ...miłego weekendu

.. Echh ....informatyka ńie jest teź moja mocna stroną, mam nadzieję ,że sąsiadka pomoże ... W sumie może to i fajnie ,kiedy wszytsko się szersze wydaje .. W przypadku mojego ogródeczka to juz napewno ...

Ps.ostatnio czytałam nową wersję tego porzekadła : taki...... Jak z koziej doooopy siodło .. I też mi się podobało

Ściskam Julciu
gierczusia 11:05, 06 lip 2014

Witajcie w ten cudowny ńiedzielny poranek

Moje pnącza .. Bo wiecie ,,jak już ńie ma miejsca wszerz to się idzie wzwyż
Wiciokrzew

Clematis Maria Skłodowska Curie

Lustro w roli głównej

I a nowa rabata , która powstaje w wielkich bólach

Buziaki i dobrej ńiedzieli Wam życzę
boguslawa_ma... 11:56, 06 lip 2014

Ja też życzę miłej niedzieli,ta Maria coraz piękniejsza,cały czas w donicy?
gierczusia 15:22, 06 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ja też życzę miłej niedzieli,ta Maria coraz piękniejsza,cały czas w donicy?

Dzięki Bogusiu ... Nie....nie w donicy... Ona już dawno posadzona.. W donicy by się bidulka zmarnowała,wprawdzie ślimory mi ją trovhę zeżarły ale co ziemie to ziemia .. Rośnie na drewutni
ewakatowice 21:22, 06 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Ogród w skali mikro pozdrawia Was o poranku

To mnie już za moment będzie baardzo cieszyć ... Hortensja limelight

Mój ostatni nabytek .. Przetacznik Christa .. Dobrze zainwestowane 12 zł

Hosty .. One zawsze ładnie kwitną

Noo i to odkrycie Chelsea Flower Show ... Tojeść atropurpurea beajolais ze stipą .. I niech ta stipa szybciorem rośnie !!

Buziaki i dobrego dnia

Ell, czy na tyle się rozrosła, że można cudeńko dzielić a może tojeść atropurpurea beajolais już Ci się "znudziła"

pięknie ))
Gabrysia_ 21:27, 06 lip 2014

Piękna ta tojeść,gdzie nie wejdę to kuszą,a nigdzie nie osiągalna...Jak żyć?
Eluś,lustro u ciebie to był strzał w 10-tę
Buziam niedzielnie
Kasya 21:36, 06 lip 2014

o..kwiatki sie pojawily

dobrze ze mi przypomnialas o hoscie. bede cie teraz meczyc