Anek piękny i pożyteczny prezent super pasuje do Twojego ogrodu na ogrodomaniaków można zawsze liczyć niezła liczebnie grupa mogła oglądać Twój piękny ogród ,a szefowa to już wisienka na tym ogrodowiskowym torcie pozdrawiam serdecznie i pozytywnie zazdraszczam uczestnikom
Piękny owadzi domek w pięknym ogrodzie . Przepraszam Cię, że nie dotarłem, pewnie jako jeden z nielicznych z podkarpackiego ogrodowiska , ale duch był z Wami, a i ciało małą chwilkę też ... cudowni jesteście . Pozwolę sobie wstawić fotkę, jeśli nie masz nic przeciwko temu ...
"skarpeta Izy" pod wejściem do domu
póki co hosty zostały - mam nadzieję, że się wszystko pomieści, jak już się wszystko rozrośnie jak szalone !
przy wejściu do kanciapy (bukszpany jeszcze czekają na przycięcie, ale ciągle pada...)
pod furtką (pnie się róża, perowskia daje radę, hosty cieszą, a migdałek póki co zostaje, ale zobaczymy...)
i z drugiej strony
a pod czereśnią miejsce niezapominajek zajęła lobelia
Jestem.......... zaglądam, link w podpisie zrobiłam.
Relacja będzie później...
Melduję, że Danusia leci samolotem do domciu..... i trzymam kciuki za szczęśliwe lądowanie...
Podziękowanie też potem .. musicie wybaczyć..bo mam jeszcze gości
jak stipa się rozrośnie, jak dosadzę lawendy...będzie bajkowo !
i muszę dokupić 3-ci krzaczek róży
bardziej w lewo (pod czereśnią) b/z, ale dosadziłam ostróżki i werbenę . Trzeba przesadzić wrzosy -mają za ciemno...
a od str. podjazdu
i od str. garażu...