Krzewuszka to dobry wybór możesz dać kilka + dodatkowo różnych np. Variegatę lub o liściach żółtych (nie pamiętam jak się nazywa). Obie te odmiany stanowią ozdobę nawet jak przekwitną - ładne liście
Kółkiem i strzałką zaznaczyłam krzewuszkę o żłtych lisciach
Uważam , ze dobrze kombinujesz
Różne - zawsze coś się dzieje
Nie ma monotonnij a jak dasz więcej a no to możesz sobie pozwol;ic bo masz dużą działkę
A jak dasz jakiś krzak zimozielony to i zimą coś się dzieje a nie same patyki.
Myślenie moim zdaniem bardzo dobre - idziesz w dobrym kierunku - czytam dalej
Uffff ile tu tego jest!!!
Ufff dotarła do końca. Ogród zapowiada się dobrze. Musisz tylko przemyśleć jakie rośliny lubisz i zaplanować jak je skomponować. Trzymam kciuki
TYmczasem lecę do pracy - pa
Tak, masz rację, a że mówiąc że TUTAJ, miałam na myśli że O.dzięki Danusi skupia sympatyków kulek A że je jeszcze, mimo tego że z Wami jestem, nie jestem do nich przekonana
Ola, ja tez nie byłam przekonana - myślałam sobie - a co naturze rośnie w Kulkę i nie brałam pod uwagę nic co kuliste, wydawała mi się sztuczne i nienaturalne a teraz je uwielbiam , podobnie żurawki, pokazała mi je koleżanka cała w zachwytach : myślę sobie co ? zwykłe kolorowe listki, niektóre w kolorze spranej ścierki, bez przesady z tymi ochami i achami a teraz je uwielbiam odmienia mi się ciągle