Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

iwonaal 22:03, 24 lip 2014

A ja chciałabym kiedyś odwiedzić, słyszałam, że jest piękny.
agatanowa 22:11, 24 lip 2014

dorciabe napisał(a)

i Burgundy Iceberg

Dorotko, czyli Burgundy Iceberg bardziej czerwona niż ciemno buraczkowa? Kiedyś bardzo pragnęłam po obejrzeniu takich zdjęć: https://www.google.pl/search?q=Burgundy+Iceberg&safe=off&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YWjRU9q5IKiB4gTQhoGwAw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=732
marta_d 22:12, 24 lip 2014

nicol21 napisał(a)

Nie ma jak klasyka - biel, czerń, szarość. Masz super kolor tynku!! na nim donice w tym nasadzeniu się pięknie wyróżniają, a i kolor ławeczki też bardzo przyjemny dla oka.

Po swoich donicach stwierdzam że w przyszłym roku zrezygnuję z fioletów i czerni. Czerni głównie dlatego że bardzo marnie kwitną, a fioletów bo... eee sama nie wiem czemu ich nie będzie! Ale to dopiero za rok! Póki co uczę się swego ogrodu i swoich gustów.

Zgadzam się z przedmówczynią
gierczusia 23:21, 24 lip 2014

BusyBee napisał(a)

Dokładnie- wszystkie te jeżówki drogie niestety. W moich ogrodniczych od 15 zł. w górę A co fajniejsze po 19 zł.!

To dziady..golą nas bidoków ,zarażonych wirusem jeżówkowym , z kasy ..jak się patrzy
dorciabe 23:38, 24 lip 2014

agatanowa napisał(a)

Dorotko, czyli Burgundy Iceberg bardziej czerwona niż ciemno buraczkowa? Kiedyś bardzo pragnęłam po obejrzeniu takich zdjęć: https://www.google.pl/search?q=Burgundy+Iceberg&safe=off&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YWjRU9q5IKiB4gTQhoGwAw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=732

Agata ona jest piękna bordowo-fioletowa, jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcie
dorciabe 23:46, 24 lip 2014

gierczusia napisał(a)

To dziady..golą nas bidoków,zarażonych wirusem jeżówkowym , z kasy ..jak się patrzy

Golą i czeszą nas
Ale widziałam też takie zwykłe po 8,50 tylko dlaczego czerwone i żółte
viva 00:00, 25 lip 2014

Dorotko,piękna ta Twoja rabata z trawami I masz już kwitnące hortensję.
Nie wiem dlaczego ale moje jeszcze w pąkach. Do kwitnienia daleko im.
dorciabe 08:55, 25 lip 2014

NIe moge uchwycić jajprawdziwszego koloru Byrgundy Iceberg, te są najbardziej zbliżone

i kilka jest białych
08:56, 25 lip 2014
U nas nie ma jeżówek w okolicznych szkółkach
Róża 'Burgundy' coś pięknego,ten kolor,muszę poczytać o niej.
Miłego dnia Dorciabku
dorciabe 09:10, 25 lip 2014

grama napisał(a)
Doroto, dziękuję. Lublin to moje ukochane miasto wspominane zawsze z ogromnym sentymentem. Pozdrowienia i podczytuj dalej.

Macham z Lublina

iwonaal napisał(a)
A ja chciałabym kiedyś odwiedzić, słyszałam, że jest piękny.

Iwona przyjeżdzaj