Bardzo ładnie zaczęłaś wątek.... widać, że roślinki masz piękne klony, oczar, lilak, azalia, złotokap będę odwiedzała bo coś czuję, że to będzie ładniutki ogród, pozdrawiam
Aniu, strasznie mi się smutno zrobiło jak przeczytałam co Was spotkało... że też takim łapa nie uschnie....
Na pocieszenie irys od Ciebie pięknie kwitnie, w tym roku ma już 4 łodygi kwiatowe
Ściskam i serdecznie pozdrawiam
Mirella jak już masz spokojniejszą głowę to czasami pomarudzę u Ciebie z widomymi zastrzeżeniami
dla odstresowania taki spokojny widoczek wieczorową pora tyle że w nogach już było sporo a do Kuźnic jeszcze kawał drogi po ciemnicy
dla niewtajemniczonych dwa Kościelce(czubki) , Świnica a po lewej oczywiście Orla Perć ze swoimi szczytami i przełęczami
Witam. Chcialabym Wam przedstawic koncepcję mojego ogrodu. Ogrodniczka ze mnie kiepska wiec przy pomocy aranżacji i wykonastwa pomaga mi firma. Projekt byl zmieniany wielokrotnie,a to jest zarys jak ma wygladac. Wprowadzilam kilka zmian,ale o tym moze później. Dzialka do zagospodarowania to okolo 900m. Klasa ziemi to IVZ,wiec pod zalesienia. Mam nadzieje na wasza pomoc,wszelkie sugestie mile widziane.