Haniu, po powrocie muszę oddać się pracy, bo kończymy ogród, wczoraj wgrywałam zdjęcia do 3.30 już widno było a ja dopiero się kładłam. O 7 na nogi i do roboty.
Jedynie Anula obejrzała kilka fotek z aparatu, jak wpadła do mnie na 5 minut.
Poprosiłam wszystkich uczestników o wklejanie w tym wątku, ja muszę się ogarnąć, bo inaczej padnę.
Zimą w przyszłym roku będziemy kombinować z wyjazdem Ogrodowiska, a tymczasem mamy przed sobą kolejny wyjazd w lipcu na te kilkanaście ogrodów i kolejni Ogrodowiskomaniacy zachłysną się pięknem ogrodów angielskich hrabstwa Norfolk
a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić
Piękna ta kompozycja! Danusia ma podejście i do kwiatów i do ludzi Mówiłam już: Czarodziejka!
to zdjęcie jest cudne!!! kolorystyka fantastyczna, nawet Danusi okulary złapały odpowiedni kolor od słoneczka
Piękny opis, a tajemniczego ogrodu jesteśmy bardzo ciekawi i czekamy na zdjęcia.
Mam zdjęcia z Tajemniczego Ogrodu, całkiem przypadkiem przez nas odkrytego
A najpiękniejsze zdjęcie jest z zardzewiałym kogutem który ma w brzuchu gniazdo z ptaszkami
Tylko, że ja go chyba nie mam,,, zobaczę. Ktoś z wycieczki mi pokazywał
a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić
Piękna ta kompozycja! Danusia ma podejście i do kwiatów i do ludzi Mówiłam już: Czarodziejka!