Nie mam tak, to nie nasza wina, a wina ustawienia w Twoim komputerze, zapytaj kogoś i niech ci wyłączy poi prostu reklamy. Albo napisz konkretnie do admina co i jak się dzieje i co uniemożliwia. Czy to jest reklama zasłaniająca? że wjeżdża na ekran i zasłania? My takich reklam nie mamy i nie pozwalamy na to.
Miałam jednego razu taki kosz u siebie chyba w drugim roku po założeniu tylko u mnie kosz był druciany( mam go do dziś, a wsad taki z włóknem kokosowym w dotyku przypominający wytłoczki do jajek. Pięknie to wyglądało do pierwszej wichury kiedy to pozrywało łańcuszki na których był zamocowany i sponiewierało. Wsad też wytrzymał tylko jeden sezon, a potem zaczęła się przygoda z dużym ogrodem i już nie było czasu na podlewanie doniczek i odpuściłam. Na mocnych sznurach, linkach drutach czy łańcuszkach wieszaj. Bo raz ciężar bo rośliny masę robią, a dwa wiatr kręci nimi i potrafi ukręcić, nie mówiąc o wichurze.
fotki mam niestety uziemione w laptopie, który dwa lata temu zdechł
Dziękuję za te słowa. Anglia zawsze była ukochana jeśli chodzi o wszystko co w ogrodach Uwielbiam i aż czuję ból, bo w tym roku nie jadę po raz pierwszy od 16 lat na CHFS. No chyba że się zmieni.
Będę sadzić już takie na lato, w maju myślę albo koniec kwietnia przy obecnym klimacie. Zawsze na majówkę wymieniałam bratki na petunie, ale teraz to raczej wcześniej będzie.