Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:30, 14 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

Uśmiech mam od ucha do ucha ale popieram

hihihhihi Asia nawigatorka chyab nawet tego nei czytała
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:29, 14 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Zmartwię was dziewczyny bo miedziane spraye testowałem z 3 firm latem i wszystkie te rzekomo chromowe mają taki matowy kolor z ewentualnym delikatnym połyskiem, ale takiej błyszczącej tafli nie da się osiągnąć, to samo ma się do srebrnego i złotego koloru

to jest racja. trochę kupowate sa. ale jesli ktoś trafi an idealne to krzyczec proszę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:29, 14 lis 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)

Jeszcze nie, chciałam pokazać już "po", ale na razie roboty tyle, że marne szanse. Jeśli chcesz to pstryknę

ano ide luknąc czy juz może nei wstawiłąś.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:28, 14 lis 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
Gosiu ty masz molinię Karl Foerster? bo juz sie pogubiałam

jak wyglada teraz? bo z traw w listopadzie aktualnie podoba mi się miskant ML ...szukam zamiennika jakiegoś dla zebrinusa ...bo mi nie pasuje

mam molinię ale nie wiem czy to czasem bezodmianowa nie jest. dostałam z podziału od Magnolii kiedyś
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:28, 14 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
hej Gosiu
gracki piękne!
macham przy winku

przy winku było? fajnei Ci
Ogród Nety- moje marzenie 12:14, 14 lis 2016

Do góry
Aneta
dylematów sporo a czuje że jak nasadzenia będą to one i tak nie miną

ja trzcinnika lubie
a ml mi się podoba
w zeszłym roku kupiłam 4 ML wszystkie szlag trafił wiosną ani jeden się nei pokazał
no i późno ruszają

trzcinnika lubię bardzo
u mnie 1 sezon
ale uważam że warto go mieć
na pewno widziałaś u malkul -Gosi i u Iwonki
wygląda ekstra
wcześnie rusza i szybko rośnie

jak dla mnie wart jest uwagi
Ogród Mirelli 11:58, 14 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
mirelko u nas dziś też rano mrozik był

Gosiu u Ciebie trawy fantastycznie wyglądają
U mnie z każdym rokiem coraz więcej ich przybywa i bardzo mnie cieszą jesienią
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:42, 14 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

o jak pieknie

Dzienks Gosiaku!
Ogród Cioci cz. 3 23:41, 13 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Nie spotkałaś Malkul na wyciagu? Jeździła wczoraj

Ja dzisiaj byłam
Ogród Cioci cz. 3 22:46, 13 lis 2016

Do góry
Nie spotkałaś Malkul na wyciagu? Jeździła wczoraj
Odcienie zieleni 2 21:59, 13 lis 2016

Do góry
Anna, Nawigatorka: buziak
Marta: masz całkowitą racje, zostają białe płyty
Matylda: ale ja i tak daje zdjecia jednych i tych samych miejsc, narazie nie mam wiecej to focikowania, ale dziękuję, ze Ci sie podoba
Malkul: ja sie też jakos nie boję kupować wysyłkowo, poza tym już sprawdzone miejsce, wiec jest ok
Jola:fiu fiu, dziękuje, hahaha, ja na czwartek jestem gotowa, o ile Edyta nie zapomni o mnie, ja się dostosuję co do godziny do Was, buziak
Kwitnące skarpy 21:23, 13 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

bomba

Ta fotka jest mega strasznie mi się podoba
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 17:39, 13 lis 2016

Do góry
Kacha123 - masz rację. Mam palmy I choć pod wpływem śniegu i mrozu połamią się i też będą śmieciły - to te czupryny są jedyną ozdobą po "akcji snopek".

Rytla
- na początku mojej ogrodowej przygody też nie wiedziałam jak. To chyba naturalne. Zajrzałam jednak do Ciebie i wiem, że to, co w mojej ocenie najważniejsze - u Ciebie tez gra pierwsze skrzypce Śmiech dzieci w ogrodzie musi u Ciebie brzmieć cudownie!

Tereso
- to samo pytanie zadawałam sobie, kiedy 3 lata temu oglądałam dojrzałe ogrody na forum Jak widzisz... nawet bez projektu i wyłącznie własnymi rękami dość szybko można osiągnąć ciekawe efekty

Konieczki - działaj, działaj, bo u Was może niedługo sypnąć

MonikA - dziękuję To bardzo miłe.

tulucy - rozumiem Cię doskonale, bo bardzo lubię swój kominek i ustawianie sezonowych dekoracji na nim.

Makao
- w zależności od temperatury paprocie zmieniają swój wygląd. Rzeczywiście fajnie to wygląda

Sebek
- dziękować Też mi się podoba.

malkul - i jak? podobają się? Najchętniej już bym wycięła stipę, żeby widzieć cisowe kule wśród brzozowych pni... Pomimo tego, że nie są małe, znikają wśród stipowych kucyków, które mają jakieś 50-60cm wysokości.
Ja też byłam u Ciebie "polookać", ale wystraszyły mnie świąteczne tematy, bom nadal w jesiennym nastroju

Madzen
- moje snopki to nic w porównaniu z objętością Twoich snopów Ciekawe, czy i kiedy przyjdzie nam odmładzać ich kępy. Myślisz, że w Wojsławicach ktoś to robi, czy największe jednak trawy rosną tam bez specjalnych zabiegów?
PS Damy radę Co nas nie zabije... etc.

KasiuWB - ambrowiec mnie zadziwia. Większość drzew poddała się mrozowi i zrzuciła już liście, a on nadal większość trzyma! Jest jednak dużym drzewem, więc warto przemyśleć, gdzie go posadzić. Jeśli nie masz miejsca na gatunek, zastanów się nad wersją kolumnową lub kulistą.

Kasya
- codziennie, kiedy podnoszę roletę tarasową, zawieszam się ze wzrokiem wbitym w szybę. Lubię ten widok

Adela
- serdecznie Cię witam i zapraszam. Nie jestem autorytetem, bo zaczynałam tworzyć ogród z wiedzą na poziomie ZERO. Dzisiaj wiem nieco więcej, ale wciąż sama się uczę.

Mari-Bere - nie rezygnuj z czegoś, do czego masz przekonanie! Moje zdanie to tylko subiektywna opinia. Jeden owoc, który przypadkiem spadł na bruk, na długo zostawił mi atramentowego kleksa

Nawi - jest to jakieś rozwiązanie. W dodatku zdrowe, bo te owoce są bardzo wartościowe
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:19, 13 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
co tam betonujesz?

Cały czas to samo Gwiazdy, anioły itd. choć myślę nad czymś do domu, takim tylko dla siebie
Muszę się do Ciebie Kokoszko uśmiechnąć Myślę nad dekoracją stoiska i nie wiem czy dobrze kolory zgrałam...Odezwę się wieczorem ok.?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:40, 13 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

pseudomiedź bo spray nei taki jak an nakrętce i z nazwy bardzej w brązokupę wpada

U nas też wczoraj spray był w użyciu. Obmalowane dwie stare balie, doniczka i bombki do stroika przed dom.
Ogólnie ogarnęło mnie jakieś szaleństwo i przygotowałam kilka dekoracji świątecznych. Na razie upchnęłam je w pokoju komputerowym (nazwanym tak jeszcze w czasach stacjonarnych PC). Na widoku zostały tylko dekoracje z kwiatkami - amarylis, który pewnie przekwitnie do świąt i cyklameny, które pewnie padną Mus będzie kupić nowe w rozsądnym czasie.
Ogród pod trzema dębami 22:29, 12 lis 2016

Do góry
Wołam z Tobą Malkul!

TUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiawka wraaaaaaaacaj!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:14, 12 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
my tez już narty zaliczylismy u nas 11.11 pierwszy raz na białym krzyzu wyciąg działał i naśnierzyli.

Ja jeszcze nart nie zaliczyłam, ale jeśli pogoda sie utrzyma to za tydzien będzie szu szu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:11, 12 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

u ciebei zasze pieknie nawet jakbyś rzygowe kolory z kupowymi połączyła, masz dobra rękę

Uśmiech mam od ucha do ucha ale popieram
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:57, 12 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

pokazwyałaś te donice?

Jeszcze nie, chciałam pokazać już "po", ale na razie roboty tyle, że marne szanse. Jeśli chcesz to pstryknę
Anna i Ogród 20:52, 12 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

u nas dziś sypie

Tak, w pogodzie właśnie południe Polski miało być śnieżne. U nas ma być spokój.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies