Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

anna_t 19:21, 12 lis 2016

hej Gosiu
gracki piękne!
macham przy winku
20:57, 12 lis 2016
Gosiu ty masz molinię Karl Foerster? bo juz sie pogubiałam

jak wyglada teraz? bo z traw w listopadzie aktualnie podoba mi się miskant ML ...szukam zamiennika jakiegoś dla zebrinusa ...bo mi nie pasuje
UrsaMaior 20:57, 12 lis 2016

malkul napisał(a)

pokazwyałaś te donice?

Jeszcze nie, chciałam pokazać już "po", ale na razie roboty tyle, że marne szanse. Jeśli chcesz to pstryknę
Luki 21:10, 12 lis 2016

Zmartwię was dziewczyny bo miedziane spraye testowałem z 3 firm latem i wszystkie te rzekomo chromowe mają taki matowy kolor z ewentualnym delikatnym połyskiem, ale takiej błyszczącej tafli nie da się osiągnąć, to samo ma się do srebrnego i złotego koloru
Makao_J 21:11, 12 lis 2016

malkul napisał(a)

u ciebei zasze pieknie nawet jakbyś rzygowe kolory z kupowymi połączyła, masz dobra rękę

Uśmiech mam od ucha do ucha ale popieram
nawigatorka 21:43, 12 lis 2016

eee_taam napisał(a)
Gosiu ty masz molinię Karl Foerster? bo juz sie pogubiałam

jak wyglada teraz? bo z traw w listopadzie aktualnie podoba mi się miskant ML ...szukam zamiennika jakiegoś dla zebrinusa ...bo mi nie pasuje

może pomoge bo dopiero była. za hustawką
https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2054
Madzenka 22:05, 12 lis 2016

Jutro prysnę miedzianym coby w grudniu rozczarowania nie było !
06:54, 13 lis 2016
nawigatorka napisał(a)

może pomoge bo dopiero była. za hustawką
https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2054

o dzięki dobra koleżanko ...rudy kolor całkowicie pasuje mi do buka jest duża szansa ze to ona zajmie miejsce zebrinusa
Kacha123 07:40, 13 lis 2016

malkul napisał(a)

pseudomiedź bo spray nei taki jak an nakrętce i z nazwy bardzej w brązokupę wpada

U nas też wczoraj spray był w użyciu. Obmalowane dwie stare balie, doniczka i bombki do stroika przed dom.
Ogólnie ogarnęło mnie jakieś szaleństwo i przygotowałam kilka dekoracji świątecznych. Na razie upchnęłam je w pokoju komputerowym (nazwanym tak jeszcze w czasach stacjonarnych PC). Na widoku zostały tylko dekoracje z kwiatkami - amarylis, który pewnie przekwitnie do świąt i cyklameny, które pewnie padną Mus będzie kupić nowe w rozsądnym czasie.
lojalna_ 21:30, 13 lis 2016

Macham i buziolki śle Ty nasza inspiratorko )