Szukałam inspiracji na ścieżkę i trafiłam do Ciebie, bardzo mi się podoba. Jestem właśnie na etapie budowy swojej. Fajne te nieregularne płyty i prosta linia. Ja mam właśnie odwrotnie, ścieżka delikatnie kręta i rozszerza się pod koniec, a płyty to zwykłe chodnikowe kwadraciki, które zalegają już kilka lat.
Do tej pory wysypana była drobnymi kamykami, ale wyrywanie chwastów kilka razy w sezonie przesądziło o zmianie.
super zdjęcie
na tapetę się nadaje!!!
mam tez pomarańczową ale Amber Waves. Liście są drobniejsze, dopiero zakupione, zobaczymy jak się rozrosną
moja Lime Marmalade też jest taka wysoka, jakby ponad ziemią, jest dość młoda i zastanawiam się czy to taki typ, czy już starsza roślina, czy tak wysoko posadzona, trochę mnie denerwuje to wyniesienie
w tym wątku było jak je porozsadzać i poskracać te przyziemne wyniesione pędy, ale to już prawdziwe regularne odnawianie i rozsadzanie
Bukszpany wymagają korekt ale kupione były jako kompletnie nie strzyżone W lawendzie brakuje trzmielin na pieńku... ale już zdecydowanie lepiej to wygląda
A teraz pokaże Wam czym sie zajmuje gdy Kuba w przedszkolu Małe przed i po (przepraszam za jakosć zdjęc ale są z komórki i jeszcze słońce ze złej strony )
Paulinko witaj ....to bardzo miłe co piszesz ...obawiam się jednak że z każdą stroną będziesz zmieniać zdanie ..u mnie już teraz mało się zmienia , no chyba jakieś pojedyncze nasadzenia .nie mam sił już robić rewolucje ..a wiesz że każdy ogrodnik chciałby co roku mieć u siebie inny ogród ...
Czosnek Mount Everest - u mnie liście jeszcze nie zasychają.. w innych zasychają.. co nie zmienia faktu, że będą musiały zaschnąć.. foto sprzed sekundy ... daje sie cykać bo z zadaszonego tarasu
Ale to wysokie czosnki, u mnie ponad metr