Hmmm bukszpany bukszpanami, jak są małe i ładnie przycięte to super wyglądają, ale założę się że takiego dziwoląga nie widziałyście
Da się coś z nim zrobić?
Moja młodziudka rabata, a już zachwaszczona.....strasznie mi zarasta mchem, raz mi si e to podoba a za chwile go plewię he he, sama nie mogę się zdecydowac.... w tym roku strasznie biednie się odezwały orliki.... w tamtym roku rosły jak szalone... Tu znalzły miejsce żurawki od Mathildis....
...miałam plany malowania, nie wyrobiłam się, czeka..
ten kącik ukryty, warto było go ożywić ławką w tym kolorze
...byłam, widziałam, 1 kwiatek Kousa, cudny, zdrowy i wielki! u mnie nic po 3 latach, ale choć Florida Rubrum...
...Agatko, ależ Ty masz ogród, wielki, dojrzały zaskakujący
a ja miałam chwilę na siedzenie i patrzyłam na gości
ta się nie bała, trajkotała 2 metry nad głową
czyli oznajmiała o tym
potem zrobiło się tak
i dalej tak
zjawisko niesamowite, aż nas zatkało;
Ta kłosownica jest super. A w porównaniu z hakone...... nie ma porównania Jakiego masz trzcinnika? Twoje rozplenice z moimi to giganty, ale może za rok będzie lepiej. Ciebie na leżaczku nie widziałam
Posyp granulek i niestety,,, ręcznie tez o poranku i wieczorem trzeba zbierać, chemia nie załatwi wszystkiego
u mnie piwonie drzewiaste mega mnie zaskakują
biła miała rok temu jeden kwiat, w tym 5
pik-fiolet rok temu 1, w tym 2 ale jeszcze się nie otworzyła, akuratnie ostrożna
szaleje miodownik Blue Royal
ciekawa roslina, droga i za co?...chyba, że kawiaty podobne do obuwnika
a ten duet cieszy
z moich obserwacji, niecięte jaśminowce, żylistki i kalina, nie łapią mszycy..
Już wiem, bo zajrzałam do Ciebie
Ze zdjęcia zdecydowanie stawiałabym na białoboka, ba nawet kłóciłabym się, nie wiedziałam, że są tak podobne, trzeba chyba na żywo zobaczyć, wtedy pewnie jest jakaś różnica.
Jeśli chodzi o carnivala to jest od wschodniej strony, po podłudniu powinno go zacieniać trochę, zobaczymy, oby się nie przypalał.
...oj Zetka, to dopiero początek bycia mamą, potem, coraz mniej czasu, o dziwo, ale więcej można dokonać
kawka pewnie pyszna, więc, jakbyś znowu rankiem wpadła, to zostawiam fotki
czosnki sadzone z chorą łapką, jednak żyją
a tu i lawenda i róże i przetaczniki i szałwia, szkoda, że nie naraz w duecie, taki był plan przy okazji zmian
...a firletka znowu zdominuje wszystko!!!
duma z siania
łubiny
trawki NN...no kurcze, po łacinie ani rusz, ale piękne
głogowniki i rh, też dobry duet...i radość, wschodzą maki z Kanady
Terenia, jak czytasz, udało się