To ja też dorzucę białe... cmokm Martek I zawsze zapraszam W busik i walisz do mnie jak w dm
Spotkanko było grupy podkarpackiej i rewanż dla tych u któych ja sie gościłam.. musiałam ograniczyć liczbę gości, ale w duchu wspominałam pierwszą ekipę.. Pierwsze spotkane było lepsze, może dlatego że był cały dzień, a tu ledwo zdążyłam przywitać gości już musiałam ich pożegnać.. bez sensu to było.
Świetne okazy,coś odmiennego od "RH"
Dziękuję Bożenko.
Szkoda,,że nie mogłam się spotkać,ale jeszcze będzie jakaś okazja wierzę w to
Pozdrawiam ciepło za nim nastaną obiecywane w pogodzie zmiany na plus
Jest!
To są wdzięczne kwiatuszki Miła same potrafią się przytulić do ogrodów gdzie im dobrze.
Ja kilka sztuk wysiałam i oddałam ,zostawiłam jeszcze sobie 5-ć ))))))
Stoją za oknem na dachu i muszę sprawdzać czy mąż nie przyprawia ich mszyczkami ))))))))))))))))))))))))))
Podglądam Twoje piękności co jakiś czas,jest jak w raju.
Kochana nawet jakbyś zaprosiła całe ogrodowisko to ja tu miałam sporo do zrobienia i poprostu bym nie dała rady pojechać.
W lipcu będzie spotkanie bardzo blisko mnie to postaram się być,może ktoś ze starej gwardii przyjedzie ...?
Chętnie Cię odwiedzę jeśli tylko dam radę.Wcześniej grzecznie zapytam bo wiem,że jesteś zapracowana Kobieta
Śliczne lilie -dziękuję An
Mile wspominam spotaknie u Ani i wszystkich uczestników.
Dopisała pogoda,a ludzie zachowywali się jak w raju tym przed wygnaniem ))))))))))
Zbyszku jeszcze posłucham jak grasz coś wykombinujemy
Pozdrawiam Ciebie i Żonę serdecznie.