Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ana_art 08:40, 03 lip 2014

baraga1904 napisał(a)
...Ana_art...lato zapowiadają na jesien jeszcze przyjdzie czas - we wrześniu!!!...

Aga ja chyba człowiekiem niskiej wiary w tej kwestii nadają upały na weekend... a wcześniej mówili że będzie rekordowe lato, a u mnie tydzień temu w nocy temperatura były na poziomie 4-8st...
Karabela 09:12, 03 lip 2014

Nie straszcie ta jesienią. .... Madzenko ale masz roboty... podziwiam. Ja na razie poza domem wiec juz się boję co po powrocie. .. zawolam do Ciebie po wsparcie jak nie ogarnę; )
Agania 10:46, 03 lip 2014

Uwielbiam oglądać obrazy z twojego ogrodu, róże w purpurze,kolor purpury i trawy do mnie przemawiają.......sadź, sadź na co czekasz.....a ja czekam jeszcze na tło, dla tych barw w ogrodzie, cudownie masz, jeszcze tylko, żeby się nam prawdziwe lato pokazało, bo faktycznie, ciężko z tą pielęgnacją

Burgundy Ice-boska

wieczorna, łagodna zieleń z purpurą żurawek, tak zestawiona, tak piękna, że sobie siedzę, patrzę i popijam herbatkę z owoców leśnych u Ciebie

buziak
Viola 16:09, 03 lip 2014

Marzenko, w jakim towarzystwie rosną Twoje ambrowce? Kupiłam za grosze z litości trzy sztuki "niedobitków" - raczej uratowałam przed niechybną śmiercią. Teraz zastanawiam się co z nimi zrobić. Co obok posadzić, żeby się w oczy nie rzucały . A może pamiętasz na której stronie masz zdjęcia. Próbowałam sama znaleźć, ale przecież nie sposób Pozdrawiam
malkul 16:13, 03 lip 2014

Masrzenko a pokażesz nam przedpłocie?
wiesz jak lubimy fotki
Madzenka 21:48, 03 lip 2014

Witajcie
Wczoraj wykonane przedpłocie. Jeszcze kostrzewa malutka, berberysów pod grabami nie widać a lawenda w przeddzień kwitnienia. Jeszcze kamyki i rok oczekiwania i będzie przedpłocie w kolorze szarości i zieleni

Madzenka 21:49, 03 lip 2014

Incrediball wchodzi w fazę niewiarygodną
Madzenka 21:51, 03 lip 2014

Jak nie kochać burgundy ice?

Jedyny kwiatek Williama zwanego Szekspirem

A Ascot już za chwileczkę, już za momencik pokaże pierwsze kwiaty

No i czekamy na kwitnienie hortensji passion you & me
anula_wn 21:57, 03 lip 2014

ewakatowice napisał(a)

Marzenko,
Pokaż na jeszcze z raz swoje „żółtki” to na wiosnę pójdziemy wszyscy w żółty uznając, że takie trendy nadchodzą.
My ślepo … za Tobą

Marzenko, u Ciebie żółtki jak u mni eczerwone (!) co miały być różowe róże...nijak nie pasują....cóż zrobić
anula_wn 22:00, 03 lip 2014

Marzenka, a jak trawnik? mój też w tym roku (pomimo nawozów) słabo... żółknie, słabo rosnie... ;// może to te deszcze i zimno ? w końcu prawie lipiec a temperatury jak w kwietniu! eh