Chyba dobrze, że tak jest; to pierwszy etap, całość podzielona jest na 3, więc ciut potrwa, ale w październiku przyjeżdżaj, ubrany, jak na safari
róża Kórnik, bardzo pachnie
mnie też ta kostrzewa sie podoba, ciekawe, jak potem, kwitnie pierwszy raz, a mam ją 3 sezon
hejka, witam wszystkich baaaardzo gorąco i jeszcze bardziej proszę o pomoc. Został mi mały kawałek rabaty do wykończenia i nie mam pomysłu czym to obsadzić. Na razie jest trochę smutno bo jeszcze hortensje nie zakwitły a chciałabym tam czegoś wesołego. Będę wdzięczna za wszystkie porady
Już sesję zaczęła?...mój Kuba dopiero coś koło 18-ego zaczyna. Właśnie przed chwilą kierunek Wrocław obrał...najszybciej go pod koniec miesiąca zobaczę...
...czekając na przepis ( a jestem cierpliwa)....odpocznę w tym cieniu, który dostrzegłam....w przyjemnym otoczeniu zresztą
KASIU miło że choć ty wpadasz ..cicho tu u mnie ...szaaaaaaaaaa
Róże już zaczęły kwitnąć ale zaległe kwitnienie powojników chcę wam pokazać . z braku czasu mało ogrodu w wątku ...ale sami wiecie jak jest w czasem . trzeba by dwa razy tyle go mieć i było by ok.
Jolusia, cudne te orliki. Wysiewalas je czy sadzilas gotowe sadzonki??? Pieknosci
a co do jagody kamczakiej posadzilam u tesciow jeden krzaczek w zeszlym roku i....nikomu nie posmakowala na surowo Do czego jej uzywasz? Bo szkoda krzaczka, tak ladnie sie rozrosl