Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Napia 00:06, 01 lip 2014

Rabata z kosmosem i funkiami śliczna bardzo. Wykorzystam już jutro
Zazdroszczę zachwaszczonego trawnika - u mnie nie dość, że zachwaszczony, to jeszcze żółty i wyliniały. Nawóz do trawnika, ten dywanowy, zapisuję
Pozdrawiam serdecznie
agam 08:52, 01 lip 2014

ana_art napisał(a)
Zobaczcie co ja dzisiaj znalazłam na umbrach przy biurze, nie wiem one są jadalne????

Wczoraj na mojej też wypatrzyłam czerwone kuleczki, ale przetworów za dużo nie narobimy .

A co do nawozów to używam florovitu raz w miesiącu i jestem mega zadowolona. Takiego ładnego trawnika nie miałam już dawno, a dwa lata temu była tragedia, placki wyschnięte, mnóstwo chwastów i traw nieporządanych. Pomogła porządna jesienna wertykulacja i powtórka na wiosnę.
Zeta 09:03, 01 lip 2014

Wisienki umbrakuliferki....no dżemik to z tego nie wyjdzie hahahahah
Iwk4 09:05, 01 lip 2014

Ana, ja mam okropny trawnik, ale jeszcze go nigdy nie wertykulowałam. Czy poza wiosną można to jeszcze zrobić?
AlKa 10:51, 01 lip 2014

ana_art napisał(a)
Zobaczcie co ja dzisiaj znalazłam na umbrach przy biurze, nie wiem one są jadalne????
Ana trochę tych drzewek ma więc może na słoiczek dżemu sie uzbiera
Sebek 11:55, 01 lip 2014

Lub kompocik
makkasia 15:13, 01 lip 2014

Ja lubie wszystkie bez wyjątku miejsca w Twoim ogrodzie, bez wyjątku
ściskam
Anias 19:00, 01 lip 2014

Witaj Aniu! Chcialam sie przywitac na Twoim watku, bo bede goscic tu dluzej obejrzalam Twoj ogrod w wizytowkach i jestem zachwycona!! Tak zachwycona ze jestem juz na 160 (!) stronie postanowilam przezyc z Toba Twoja metamorfoze. Popatrzec jak tworzylas taki wspanialy ogrod. Wszystko mnie tu zachwyca, doslownie wszystko, a patrzec jak zaczynalas i jak ogrod zmienial sie przez te 3 lata to niesamowite przezycie ja rowniez tworze swoj ogrod, niestety bez ladu i skladu, na zasadzie o to mi sie podoba i posadze to moze tutaj. ... Mam teraz mase roslin ktore rosna w przypadkowych miejscach. Dobra zmykam bo na 161 stronie robi sie ciekawie - idzie wiosna i masz nowy projekt ! Hihi to lepsze niz serial w tv. ))))
Madzenka 19:52, 01 lip 2014

Anias napisał(a)
Witaj Aniu! Chcialam sie przywitac na Twoim watku, bo bede goscic tu dluzej obejrzalam Twoj ogrod w wizytowkach i jestem zachwycona!! Tak zachwycona ze jestem juz na 160 (!) stronie postanowilam przezyc z Toba Twoja metamorfoze. Popatrzec jak tworzylas taki wspanialy ogrod. Wszystko mnie tu zachwyca, doslownie wszystko, a patrzec jak zaczynalas i jak ogrod zmienial sie przez te 3 lata to niesamowite przezycie ja rowniez tworze swoj ogrod, niestety bez ladu i skladu, na zasadzie o to mi sie podoba i posadze to moze tutaj. ... Mam teraz mase roslin ktore rosna w przypadkowych miejscach. Dobra zmykam bo na 161 stronie robi sie ciekawie - idzie wiosna i masz nowy projekt ! Hihi to lepsze niz serial w tv. ))))

Ha Ty tu a ja czekam na info o różach Czytaj czytaj Aniu bo ogród naszej Any (imienniczki nickowe cudowny a wyobrażnia plastyczną ma niesamowitą. Jak widzę jej kosmosy to wiem, ze muszę takie mieć, jak kupiła jeżówki iw sadzila kjrwawnikiem w rozplenice to nie ma co dumać, trzeba kopiować a teraz zachorowała na róże więc sobie podyskutujecie
Iwk4 20:22, 01 lip 2014

Anias napisał(a)

Ha, ha. Skąd ja to znam... Podobnie pisałam do Any pod koniec maja, gdy założyłam swój watek. To zaraźliwa choroba. Podejzewam, ze za chwilę zapragniesz uporządkować swój ogród gatunkami i kolorami.
Any ogród inspiruje. Każdy chciałby umieć tak komponować. Udanych metamorfoz Aniu życzę