I druga strona … drabina psuje widok, ale jeszcze musi być … bo będzie korekta. Dzisiaj obserwujemy jak operuje słońce . Na szczęście słoneczko dociera do wszystkich roślinek
kostrzewa w aranżu różanki na "leśnej" została ... zdyscyplinowała się to wybaczyłam ...
kocimiętka rozrasta się podskubywana przeze mnie ... do buszu to jej tak daleko jak mnie do top model ...
coś tam obfociłam w tym upale ... wstawię ale ... to już było ... u mnie 7 dni zmienia tak mało ... tu siem wciąż tworzy ... jak ja bym chciała już dojrzały ogród ... ochhhhhhh joooooooo
rusza Leonardo paki zapowiadają pękanie
austinka go goni
ale to Eden Rose wystartowała na wysokości wspomnianych 40 cm ... jak na pnącą imponująco !!! za to pąki wielgachne
The Fairy ma mnóstwo pąków ale jakoś sobie je ma i nic dalej
Sebek... czy te storczyki to świeżo zakupione masz? Bo ja mam takie podobne ale za nic nie chcą tak kwitnąć jak były nowe. Kwiaty są mniejsze. Jaki nawóz stosujesz? Bo ja pałeczki do stoczyków.Zastanawiam się czy nie powinnam w płynie dodatkowo stosować.
Wpadłem z rewizytą To zdjęcie podoba mi się szczególnie W wolnej chwili poczytam więcej i pooglądm Ogromny teren ogrodu i od groma pracy Coś na ten temat wiem Efekt jaki uzyskałaś rekompensuje nakład pracy Pięknie !
Pozdrawiam