Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GosiaJoanna 21:18, 30 cze 2014

gierczusia napisał(a)
boźeszzzzz .. Parasol jest powalający .. Taki sąsiad to skarb

No skarb ma potencjał Chłopisko, tak mu klientele napedziłam tym parasolem ze z garażu nie wychodzi wcale teraz...ale On to lubi robić.
agatanowa 09:07, 01 lip 2014

Hej Ela, odpowiedziałam u siebie
elzbieta_g 09:40, 01 lip 2014

Elu macham wakacyjnie i na poprawę deszczowego humoru pędzę poczytać w tył i pooglądać fotki z nowego sprzęcika
Pszczelarnia 10:32, 01 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Witajcie

Ponieważ dziś pochmurny dzień , nijak nie pasujący do miana pierwszego dnia wakacji pokażę Wam jeszcze co tam widziałam w Ogrodzie Botanicznym w Zabrzu na festiwalu kwiatów.. Przy okazji sama się ucieszę , bo to co mam za oknem działa typowo depresyjnie
Były takie momenty że poczułam się prawie jak w Londynie

Fajnie zagospodarowałaś ten dzień. To lwie paszcze - laki? Jakoś jeszcze nie udało mi się ich mieć.
gierczusia 11:25, 01 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Oglądam te Twoje fotki z mojego, jakby nie było, obecnie miasta i oczom nie wierzę...jak ten botaniczny się zmienił!!! Fakt, nie byłam tam ze 20 lat...

Zupełnie nie wiem, że tam jakieś imprezy som!!!

Jakieś śledzenie muszę włączyć, może się załapię na jakąś...a tak Christy szukam, nawet w Starczy miałam nadzieję kupić tego przetacznika Nie trzeba było mi kupić ze trzech maciupcich sadzoneczek? Wdzięczna bym była...

Dopiero widziałam ciężarówę-jaszczurę, a tu już o biegających małych piszesz??? Pędzikiem jej poszło...

Kasiu ... Mam nadzieję ,że ten ogród wreszcie rozwinie skrzydła , bo potencjał to on ma ... Niestety sprzedający słabo podsumował ich organizację i dbałość o ogród..ale światełko w tunelu jest

Musimy w przyszłym roku pamietać i wybrać się grupą

Sorry ,ale nie wiedziałam te intensywnie szukasz przetacznika ..., po prostu nie ogarniam .. Może moj się rozrośnie to Ci go podzielę a on taki rzadki ????

Nie mam jeszcze młodych , jaszczura znikła.... Więc może wnet

Buziaki
gierczusia 11:58, 01 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)

No skarb ma potencjał Chłopisko, tak mu klientele napedziłam tym parasolem ze z garażu nie wychodzi wcale teraz...ale On to lubi robić.

... Ja sie wcale nie dziwię ,że ludzie chcę te parasolki bo są naprawdę ekstra ... A poza tym , biznes is biznes .. Kasa zawsze się przyda
gierczusia 11:59, 01 lip 2014

agatanowa napisał(a)
Hej Ela, odpowiedziałam u siebie

Dzięki Agata .. Jestem wdzięczna .. Oczywiście z Bogdzia już się konsultowałam
gierczusia 12:07, 01 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
Elu macham wakacyjnie i na poprawę deszczowego humoru pędzę poczytać w tył i pooglądać fotki z nowego sprzęcika

Elunia .. Odmachuję wakacyjnie w pidżamie .. U nas wreszcie przestało lać .. Sprzęt kupiony już dawno , bo przed wyjazdem na Chelsea ..ale tak jakoś z Gosią Joanną wywiązała sie dyskusja ...

Buziaki
gierczusia 12:12, 01 lip 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Fajnie zagospodarowałaś ten dzień. To lwie paszcze - laki? Jakoś jeszcze nie udało mi się ich mieć.

Ewka .. To był prawdziwy spontan .. Dobrze ,że wieść o mojej śrubie ogrodowej już się trochę rozniosła , bo właśnie dzięki temu ktoś zadzwonił z wieścią o wystawie .. Bo reklamy było zerrrro

Ja też lubię lwie paszcze.. Kojarzą mi sie z dzieciństwem , jak się nimi bawiłam i trenowałam otwieranie paszczy

Też ich nie mam niestety ... I już nie upchnę ...ale przynajmniej na wycieczce mogę sobie pooglądać i się pozachwycać
gierczusia 12:19, 01 lip 2014

Ważna oferta dał Ślązaczek z pobliskich stron... Próchnica !!!!!

Słuchajcie..znalazłam próchnicę w workach , tu u nas.. Jest tylko mały problem.. Że zakupy hurtowe ,ale dostawa gratis..

Poczytajcie , wrzucam linka.. Wygląda sprawa tak ,że przy 30 workach cena wynosi 8 zł za worek a przy 10 workach cena już się podnosi do zł 15.... Ja potrzebuję 10 worków.. Może ktoś jeszcze ????

Próchnica jest na dole strony i oferta jest aktualna

http://allegro.pl/kora-sosnowa-80l-zabrze-dostawa-gratis-i4372464485.html