Kasiu ... Mam nadzieję ,że ten ogród wreszcie rozwinie skrzydła , bo potencjał to on ma ... Niestety sprzedający słabo podsumował ich organizację i dbałość o ogród..ale światełko w tunelu jest
Musimy w przyszłym roku pamietać i wybrać się grupą
Sorry ,ale nie wiedziałam te intensywnie szukasz przetacznika ..., po prostu nie ogarniam .. Może moj się rozrośnie to Ci go podzielę a on taki rzadki ????
Nie mam jeszcze młodych , jaszczura znikła.... Więc może wnet
Elunia .. Odmachuję wakacyjnie w pidżamie .. U nas wreszcie przestało lać .. Sprzęt kupiony już dawno , bo przed wyjazdem na Chelsea ..ale tak jakoś z Gosią Joanną wywiązała sie dyskusja ...
Ewka .. To był prawdziwy spontan .. Dobrze ,że wieść o mojej śrubie ogrodowej już się trochę rozniosła , bo właśnie dzięki temu ktoś zadzwonił z wieścią o wystawie .. Bo reklamy było zerrrro
Ja też lubię lwie paszcze.. Kojarzą mi sie z dzieciństwem , jak się nimi bawiłam i trenowałam otwieranie paszczy
Też ich nie mam niestety ... I już nie upchnę ...ale przynajmniej na wycieczce mogę sobie pooglądać i się pozachwycać
Ważna oferta dał Ślązaczek z pobliskich stron... Próchnica !!!!!
Słuchajcie..znalazłam próchnicę w workach , tu u nas.. Jest tylko mały problem.. Że zakupy hurtowe ,ale dostawa gratis..
Poczytajcie , wrzucam linka.. Wygląda sprawa tak ,że przy 30 workach cena wynosi 8 zł za worek a przy 10 workach cena już się podnosi do zł 15.... Ja potrzebuję 10 worków.. Może ktoś jeszcze ????
Próchnica jest na dole strony i oferta jest aktualna