Blaski i cienie nowego życia
18:35, 26 maj 2014
Pozdrawiam Paniprzyrodo![]()
![]()
Łukasz.... widzę w tobie dobry potencjał na kompana nie tylko do gadania o roślinkach.. dowcip masz niezły![]()
Robisz piękne fotki..
A ze stadem cioć i z jedną przybraną siostrą (oczywiście ta przybrana to ja... bo ja za młoda na ciocię ) powoli się oswoisz..... byle tylko nie zamęczyły Cię gadaniem o chorobach![]()
A Twoje rojniki już posadzone... a dziewczyny mi płakały cała drogę, że szkoda, że nie chapnęły więcej.. a Agata była gotowa zakosić wszystkie, tylko nie wypadało.. no i miejsca brak.... ale była gotowa wieźć je 5 godzin na kolanach... i tak sobie Ciebie i twoje rojniki wspominałyśmy....
Super że się odważyłeś przyjechać i te stado kapeluszy Cię nie zniechęciło do kolejnego spotkania.. musisz koniecznie poznać Sebka..... będzie Was dwóch i dacie radę zrobić odpór swataniu... a ja stanę murem przy was i będę bronić.. bo Sebka też bardzo lubięZajefajnie obcuje sie z młodymi ludźmi, którzy są pełni kultury, są inteligentni i maja pasje
![]()
Cały czas myślę..a może tak
![]()
1.róże na pniu
2.trawy-rozplenice?
3.bukszpan
4.róże rabatowe
5.ketmia-jest
6.lawenda
7.obwódka z bukszpanu
albo zamiast traw dalej lawenda?
Ile to... jeden dzień i już trzy teściowe
Oj Bogusiu, to gradobicie okropne, mam nadzieję, ze część odżyje i będziesz cieszyć się kwieciem, pozdrawiam, u mnie tylko ulewy były, ale dziś już cosik burzowo; rozpoznałąm moje siewki naparstnic, siane do gruntu 17 marca, wylazły, są dorodne
Kwiatki dla wszystkich odwiedzających i nie tylko
A jutro z rana wyprawa- kierunek - ogródek RAJ - wizyta u Bożenki.
Potem jedziemy jeszcze do innych ogródków
![]()
Bogusiu ja tez zdjeć " po" nie robiłam bo ręce mi po prostu opadają , hosty - dramat - ale o dziwo tylko niektóre .
Pozdrowienia dla męża i zdrowia życzę to najważniejsze - ogród nam odrośnie ... W przyszłym roku![]()