Dziękuję
Aniu to jest silikonowa foremka, wysokość kopułki to około 4,5 cm. Nazywa się to ,,rosyjskie kopułki,, lub ,,monoporcja płomień,,. Zamawiałam to przez internet, na allegro widziałam za 28,49zł. U mnie w nich są zblendowane brzoskwinie z puszki i galaretka rozpuszczona w niepełnej szklance wody, w środek włożyłam zamarzniętą truskawkę. . Po zalaniu foremek wstawia się to do zamrażarki. Wyjmujesz tyle ile Ci potrzeba w danej chwili.
Trochę prywaty, ale czasem trzeba wstawić ,,coś,,
Ogród leśny zachwyca ciągle, ale o tej porze roku te klony w donicy wyglądają zjawiskowo
U mnie coś im nie pasuje, po tej zimie wyleciał Shirasawy
Napisz nazwy tych klonów, no nie mogę oderwać od nich oczu
Powiem Ci Aniu, że całe życie byłam na diecie i ciągle byłam za gruba. Dopiero teraz bez większych wyrzeczeń waga spada. U mnie wszystkiemu był winny nadmiar węglowodanów.
Czy ta serduszka potrzebuje dużo wody? Czy wystarczy trochę ziemi z worka, hydrożel w korzenie i sporadyczne czytaj weekendowe podlewanie? Pasowałaby mi do rabaty
Dorotko, a ten dekoracyjny " sopelek" to owoc w galaretce z jakiejś foremki, jakiej? Do kostek lodu są takie, silikonowe?
Cudne są te twoje desery i wypieki i wyobrażam sobie jak pyszne
O właśnie. O ile z mniejszym mniszkiem sobie radzę to wieksze sadzonki są okropne . Ostatnio mój Mąż wyciągną dosłownie taki okaz z …prawie 30 cm korzeniem.