Wcale, wybieram, eksportuję na pulpit zmniejszone do 800x600 pod jakąś literkę np "a" i wgrywa się szybko. Zdjęcia mam bardzo duże od 4,2 do 8 MB, więc do rana by mi się nie wgrało a tak kilka sekund.
Ja mogę 12 go nie wiem jak moje "towarzystwo" ale trudno pojedzie ten kto będzie mógł.
Wyznacz datę bo wiemy że dla Ciebie jest bardzo ważne aby pokazać rh. Jednak wiemy z doświadczenia że nawet jakby nic nie kwitło to i tak spotkanie się uda
Pod drzewem możesz rozjaśnić białymi hostami np. Patriot lub Fire and Ice. A potem w stronę garażu posadź szpaler hortensji bukietowych LImelight i podsadź je pachysandrą. W nie tulipany lub narcyzy, ale jeden kolor.
Nie podpadłaś, popieram. Dlatego właśnie nie posadziłam płaskich drzew szpalerów z lip, a już miałam odstawione i prawie zaklepane. Zrezygnowałam właśnie dla tego zdania "bo jesteśmy coraz starsi"
To samo i ja pomyślał gdzie będę chłopa po drabinach czepiać na stare lata.
Ale z pozostałych formowanych nie zrezygnują, bo po prostu je kocham i koniec.
Może poczekaj na CHFS? Znowu wpadniesz na jakąś inspirację na pewno - w końcu 22 dni zostały - rany jak ten czas leci I pewnie przyjadę w środę - także do przyjazdu szarańczy 3 tygodnie