Sebek dzięki za uznanie kancików, bo te linie faliste na wyczucie robione, lepiej by mi było jak bym mogła od deski sobie zrobić

... ciuradełko jeszcze suche ... bo nie skończone, po oświetleniu następne zadanie dla M. ... moje konwalniki , które miałam ukryte w żurawkach , miały iść na żwirek do ciuradełka, po zimie do wywalenia, zmarzły
Danusiu pozmywane

wszystko po to , żeby móc mieć co pokazać

... tulipany kupiłam w casto, zapakowane były ... białe strzępiaste, ale opakowanie wyrzuciłam i nazwy nie mam... ale na przyszły sezon, mam w planach więcej ich posadzić, to już będę przygotowana z nazwami
Anula z lampkami jest super, uwielbiam świece, świeczuszki itp. .... jest jeszcze bardziej przytulnie przy nich... dobrze , że są zamienniki i nie trzeba być zdanym na prąd

, choć to jest pasja i zawód M. to może się wykazać teraz na ogrodzie, bo koniecznie muszę moje trzmielinki podświetlić i trawy jak już wyrosną , jutro będziemy działać w tym temacie, tylko diody trzeba dokupić, bo brakło
Justi tulipki kupiłam w casto , białe strzępiaste, tylko tyle pamiętam

a opakowanie wyrzuciłam, ale tego więcej już nie zrobię !!! zapisuje sama teraz nazwy , jak zobaczę u kogoś coś ślicznego ... są długie i mocne, jestem pod ich wrażeniem, że od słońca nie padają
Linka wysłałam Ci namiary na PW. ... 4 maja minie mi rok na Ogrodowisku !!!