Hosty w takiej ilości wyglądają imponująco
ale zachwycił mnie ten czosnek, nie znam go, chwalisz jego liście, chyba będę szukać, dodałam sobie fotę i nazwę do inspiracji ogrodowych
Misię oglądała cała rodzina i to ile razy, w szoku, że identiko, jak Pucuś
dzięki Bożenko i pozdrawiam
p.s. nie mogę znaleźć ich, gdzie kupiłaś?
dzięki za fotkę, ależ on papuśny i jaki modny, oj serducha będzie dziewczynom łamał
czapka odlotowa
Obejrzałąm fotki z prac, masz pięknie, schludnie, dopracowane w każdym szczególe, nie wiem, co chwalić bardziej, bo mi się wszystko podoba, a za 3 lata będzie taki busz, że nie nadążysz ciąć
ta kompozycja bardzo mi sie podoba, ale w sezonie coś bym dała kwiatowego; kupiłam dzwonki białe, rosną w kulki, wieloletnia śliczna bylina, z fotami nie zdążyłam, ale jutro pokażę, jestem zachwycona
te hosty boskie! chyba cos podobnego mam, ale inny kolor, więc może to nie one?
tu też mnie zachwyca i do tego te głazy!!
a tu mówisz o obsadzaniu, a tu takie dzieło sztuki, świetne, gdzie kupiłaś, drogie?
i powiedz, jak udaje się w czystości ławeczkę z białym pokrowcem utrzymać, bo u mnie Sonia arystokratka wszystko brudzi!!
ale ci nagadałam
p.s.; z bylin jeszcze szałwie, które masz, przetaczniki Christa, ale chyba rok temu kupowałaś?
Powojnik ten fioletowy idealnie pasuje do nowej róży, cudna ja tez dokupiłam kolejne, nie wiem gdzie posadzić, bo jak wiosną przesadzałam, wszystko było małe, teraz znowu z tych cisowych rabat przesadzam, robota głupiego