Wszystko piękne. Błękitną Rapsodię też kupiłam, i rośnie, a kiedy kwiaty...I do towarzystwa ma Blue Queen, też nowa.
Jako trzecia potwierdzam, że masz Sympathy (bo też mam). Irenko, święto w najbliższy czwartek, nawiązując do Twojego wpisu, czekamy.
Masz Irenko cudowną ziemię, że tak wszystko rośnie wysoko u mnie werbena 25cm od ziemi ale się nie załamuję i wiem że czasu potrzeba i wiele pracy nad podłożem
Chyba w tym roku różom aura służy......ale dalej nie pada i wszystko schnie, podlewanie mało co daje!!
tu mam cudowną różę, nie wiem czy ktoś też ją ma, róża kaskadowa Super Dorothy, przetrwała w tej donicy i mrozy -29, ale ostatnio zapomniałam o podlewaniu i mało jej nie ususzyłam
pokatuję nią, kwiaty jak...goździki, pierzaste
Kasiu...nie obrabiam, pokazuję, gdzie jakoś do rzeczy, syfu nie, bo mam miejsca, gdzie porozwalane budowle, gruz, chwasty..no po co wam stres...mam mnóstwo pracy, aby było ładnie w całości..
a to też stara róża, może to też Sympathia?
pachnie i śliczna i te nie chorują mi wcale
te NN, ale cudne są'
Sebuś dzięki, ale jak nie lunie z nieba, to kicha!!!
pajączek na limce położył na hamaku muchę
nowe pierdułki, reszta nie powieszona
świeże kopce kreta, walka się toczy..a zaraz obok wywalił 2 kolejne w ciągu 10 minut!!!!
tak kopią psy, potem kuleją, a potem padają mi rośliny, wszystko przez krety
Okazów pięknych Irenko masz jednak wiele, a dobra gleba to podstawa tej bujności oprócz pracy. Miejsca których się nie pokazuje u każdego się znajdą, no może z paroma wyjątkami
U nas jednak pada z małymi przerwami, dobrze, że chociaż podlewanie mam z głowy, bo też ziemia wysuszona była. Pozdrawiam.
Kasiu, ale już i u mnie schnie i jakoś brzydnie, wieje, zachmurzenie, dużo chłodniej i bez deszczu, a zapowiadali!!!
u mnie tez popaliło rośliny, krety niszczą i psy, więc jest, jak u innych
i kolejne róże, cudne i pachną
a takie kwiaty sa na jednej róży, każdy inny, 3 zamazane zdjęcie, nie mam
nowe gadżety wiszą, część...i centralnie wcelowana w paproć szyszka
No popatrz Irenko .... masz pieski w ogrodzie to kretów nie powinno być ... hmmm a może to nieprawda ? U mnie w ogrodzie harcują koty sąsiadów i nie miałam ani jednego kopczyka .... no i na szczęście nie potrafią dołków kopać ...szkoda roślinek
Pięknie i bujnie wszystko kwitnie u Ciebie ... Jak się mają prace w domku letniskowym ???