Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

makkasia 23:30, 13 cze 2014

Magda żagiel podoba się mi bardzo i tak sobie myślę, ze nad paleciakiem mogłabym go zamontować ...oczywiście nie tylko żagiel mi sie podoba
baaardzo lubię Twój ogródek
Miłego weekendu
noemi 13:00, 14 cze 2014

stychaz napisał(a)
Puk, puk jak tam roślinki?

Czekam …. aż kuleczki zakwitną i myślę nad kolejną różą patrole nocne zawiesiłam, bo mi się nie chce patrzeć na te potfooory ….

noemi 13:14, 14 cze 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Szpaler grabowy wciąż mnie urzeka,pięknie wygląda

walczą na razie bidulki z przeciwnościami przyrody , trzymaj kciuki proszę, żeby było ok …
noemi 13:18, 14 cze 2014

makkasia napisał(a)
Magda żagiel podoba się mi bardzo i tak sobie myślę, ze nad paleciakiem mogłabym go zamontować ...oczywiście nie tylko żagiel mi sie podoba
baaardzo lubię Twój ogródek
Miłego weekendu

Bardzo dziękuję i polecam żagiel popadał dzisiaj drobny deszczyk na niego , nic nie przemaka , można nadal pić kawkę na tarasie … i daje fajny klimat , u mnie jeszcze zasłonił widok na okna sąsiadów

Miłego weekendu
stychaz 15:46, 14 cze 2014

Ach ta stipa Madzia, myślałam, że hebe już przekwitło ale jak kilka razy podlałam tak mocniej, to widzę, że zbiera się w sobie i na szczycie kwiatostanów są nowe pąki

Macham.
Madzenka 22:42, 14 cze 2014

Madzia a gdzie więcj fotek? Larissa zakwitła, bo widzę pąki i zdziwiona jestem.
noemi 22:44, 14 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Madzia a gdzie więcj fotek? Larissa zakwitła, bo widzę pąki i zdziwiona jestem.

Nie jeszcze , nie wiem czemu tak długo każe mi czekać …. nie mam co foci, nic nie kwitnie , oprócz szałwii nie mam kwiatków i smutno u mnie
noemi 22:47, 14 cze 2014

stychaz napisał(a)
Ach ta stipa Madzia, myślałam, że hebe już przekwitło ale jak kilka razy podlałam tak mocniej, to widzę, że zbiera się w sobie i na szczycie kwiatostanów są nowe pąki

Macham.

U mnie przekwitły już … może coś wypuszczą , bo podlałam florovitem do kwitnących … mało mam kwiatków … szałwia mi zakwitła tak malutka co kupowałyśmy w necie …. ale ma max 10 cm i jej nie widać …

Macham
bleebla 22:53, 14 cze 2014

Za tydzień, dwa będzie busz-róż
gusiarz 22:56, 14 cze 2014

Och... boże kochany... stipa z różami to je to!!!
Nie martw się listkami... moim bukom w ub. roku zeschły liście okrutnie... przeżyły jednak wszystkie... i teraz cieszę się nimi od nowa. Upały niestety robią swoje. Będzie dobrze Magdziu... Ślicznie u ciebie... ślicznie!